fbpx

Jeg heter Thea, er 19 år gammel og kommer fra Bergen. Jeg går siste året på videregående skole for å få generell studiekompetanse, slik at jeg kan utdanne meg til det jeg ønsker. Psykologi interesserer meg, og jeg vil arbeide innenfor barnevernstjenesten.

Jeg liker å trene og gå tur i fjellet. Jeg er glad i mennesker rundt meg, og liker å bli...

Jeg heter Thea, er 19 år gammel og kommer fra Bergen. Jeg går siste året på videregående skole for å få generell studiekompetanse, slik at jeg kan utdanne meg til det jeg ønsker. Psykologi interesserer meg, og jeg vil arbeide innenfor barnevernstjenesten.

Jeg liker å trene og gå tur i fjellet. Jeg er glad i mennesker rundt meg, og liker å bli kjent med folk. Omsorgsfull og empatisk beskriver meg best, og jeg utfordrer meg selv ved å gå ut av komfortsonen min.

More

Mine tilbakeblikk Miss Norway 2019

30C87C98-166D-441E-866E-DB9154242BE2

Finaleshowet i Miss Norway er nå på fredag 9. august. Det er siste innspurt og mange forberedelser gjøres. Finalekjolene er i posten, den perfekte bikinien passer, presentering av hjertesaken øves til og sist men ikke minst øving på catwalk! Gjennom dette året har jeg lært utrolig mye nyttig. Jeg har kontaktet mennesker for å markedsføre meg selv, jeg har hatt mange photoshoots, jeg har fått omtale i avisen og vært på radioen, jeg har vært bøssebærer for Kirkens Bymisjon og Kreftforeningen, jeg har jobbet hardt med sponsor-oppdrag og selvfølgelig oppdatert dere på bloggen til enhver tid. Jeg vil vise dere mitt tilbakeblikk gjennom året som deltaker i Miss Norway 2019, kanskje du finner noen interessante blogginnlegg!


Det hele startet med at jeg hadde meldt meg på Miss Norway 2019, og jeg fikk mail om at jeg nå var deltaker! Jeg ble så glad og jeg kunne ikke vente med å starte aktivitetene. Jeg visste at det kom til å bli et kjekt år i vente.


  

Dette var mitt første oppdrag som missedeltaker. Her er jeg på frokostshowet til P5 Bergen, hos Tony og Kjellemann. Tidlig i oktober dro jeg opp i studio etter skolen, og jeg var superspent! Det gikk veldig fint og det var kjempegøy. Det er noe jeg kommer til å huske lenge!


Du er god nok - handler om psykisk helse. Du kan lese blogginnlegget ved å trykke her.


På slutten av oktober gikk jeg som bøssebærer for Kirkens Bymisjon. Hvis du ønsker å lese om en fin sak, klikk HER.


 

På Halloween blogget jeg om å invitere hverandre med. Det synes jeg er veldig viktig - les mer HER.


En annen veldig viktig sak er å være inkluderende. Ikke bare i høytiden, men alltid! Les om dette her. Kanskje du får noen gode tanker av innlegget?


Vil du bli bedre kjent med meg? Les 13 gøyale fakta om meg her! Det ble også kåret en heldig vinner som fikk en gøy overraskelse.


 

Jeg kan endelig si det! Nyårets første blogginnlegg, så du kan jo gjette deg frem til hva jeg endelig kunne si! 


Her bor jeg på vakre Sotra rett utenfor min hjemby, nydelige Bergen.


 

Få med deg mine beste skjønnhetstips!


Jeg synes sminke er utrolig gøy. Jeg begynte med sminke når jeg var 16 år, så det er ikke noe hastverk å starte i tidlig alder med sminke. Smink deg fordi du vil, ikke fordi du må!


 

Hvor trygg føler du deg på nettet? Husk alltid på nettvettregler og tenk deg om 2 ganger før du publiserer. "Safer internet day" kan du lese om her.


I februar fylte jeg 19 år, og lagde et lite kjekt blogginnlegg om det, hehe. Jeg elsker ballonger og bursdager!


En pause fra hverdagen --> Det er alltid deilig med en liten ferie på hytten i vinterferien. Som dere ser er jeg tøffest på ski!


I mars var vi veldig spente på semifinaleuttaket! Til uttaket leverte vi inn noen bilder som var et av kravene for å komme videre i konkurransen. Se de flotte bildene her.


Jeg lagde et fint blogginnlegg om hvordan man kan få motivasjon! Mange nyttige tips å ta med seg videre, les dem gjerne her.


Vi lever i en verden full av kvinner - "Think equal, build smart, innovate for change" var årets tema for kvinnedagen!


Midt i mars ble semifinalistene bestemt. Jeg var en av 12 heldige jenter som kom med videre!


Hva er din oppfatning av skjønnhet? Dette er et ganske interessant blogginnlegg som du kan lese her.


Å bli kreftsyk forandrer alt. Jeg gikk som bøssebærer for Kreftforeningen i mars og hjalp til med en viktig sak.


Jeg fikk et presseoppslag hos Sydvesten i mars. Det var kjekt å bli intervjuet av en journalist og noe jeg tar lærdom av videre, i og med at man kan være litt nervøs. Les gjerne om saken her.


Endelig tid for sommer! Den siste dagen i mars skrus klokken en time frem, mot sommertid. Bare en liten påminnelse.


Bergen på sitt vakreste! I april fikk vestlandet helt nydelig vær, sol og varme. Det har vært både regnfulle dager, og enda flere sommerdager i ettertid, heldigvis!


Jeg flydde med småfly høyt over skyene i 2017. Les om den spennende flyturen her!


Jeg er tøffere enn toget... jeg mener kylling! På påskeaften var det utkledning og skikonkurranser på Kvamskogen.


Ærlighet varer lengst! Dette er mitt viktigste blogginnlegg der jeg forteller om min personlige utvikling oppgjennom årene, og hvordan jeg er blitt den personen jeg er i dag.


Her er noe gøy - Min presentasjonsvideo for Miss Norway 2019! Dette var kravet for finaleuttaket i mai. Se videoen min HER.

En stor takk til Joachim Martins og Rudi Bakken som hjalp meg med den fine videoen.


Hver stemme teller! Jeg var en av 9 heldige jenter som kom videre til finalen. Du kan fortsatt stemme på meg ved å sende SMS med kodeord "MISSU 9" til 1963! Det koster 20,- pr SMS, og du kan stemme så mange ganger du selv ønsker.

Tusen takk til alle som har stemt på meg!


Å være missedeltaker krever mye. Derfor blogget jeg om planene fremover nå som jeg var blitt finalist, og det var en god del å gjøre.


I mai fikk jeg et presseoppslag hos Vestnytt. Les gjerne artikkelen her. Jeg husker spesielt godt at jeg ble oppringt av journalisten når jeg sto i butikken og handlet inn mange varer, det var mye å fokusere på og jeg var egentlig ganske stresset, men det gikk strålende bra.


I slutten av mai hadde jeg en veldig gøy konkurranse der du og en venn kunne vinne en photoshoot! Dette spredde seg ganske fort i Bergen by, og det var overraskende mange som deltok og ønsket å vinne. Det var veldig kjekt å se at så mange engasjerte seg, tusen takk for deres engasjement! Det ble annonsert en vinner to uker senere, hvis du blar lengre ned kan du lese mer om det!


I juni fikk jeg komme i studio hos Bergens nye radiokanal 5000 Bergen. Overaskelsen var stor da jeg rett før sending fikk vite at jeg skulle på direktesending! Jeg hoppet i det, og det er noe av det artigste jeg har vært med på. Jeg fikk også prøve meg som værdame! Jeg gleder meg masse til å få komme tilbake som gjest i studio.


En dag på Beauty Camp. Tidlig i juni var alle finalistene på Beauty Camp med Miss Norway. Dette var en lærerik fin dag, og jeg ble kjent med de andre missene. Tusen takk til vår Master Runway coach Klara Szalai for all hjelp som vi har fått! Hun er en utrolig inspirerende og motiverende trener. Jeg gleder meg så mye til å møte både finalistene, ledelsen og dommerne på finaleshowet nå på fredag i Oslo!

Hvis du vil være publikum på finaleshowet kan du ta kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


De heldige vinnerne av photoshoot konkurransen ble annonsert i midten av juni, og det var kjempe kjekt å se at de koste seg så mye.


Mot slutten av juni var jeg en dag hos Bergen Hudpleieklinikk. Jeg fikk deilig fotbehandlig, håndbehandling, ansiktsbehandling og nydelig makeup! Her får du behandling fra topp til tå!

Jeg vil takke Bergen Hudpleieklinikk på Nesttun for å inngå samarbeid med meg som Miss Norway finalist. Uten deres støtte hadde jeg ikke kommet så langt som jeg er i dag.


Jeg lagde et blogginnlegg om hvor vakkert Norge er, og at man ikke trenger å reise på fine sydenturer.


Jeg var på en ganske annerledes photoshoot i Bergen sentrum en nydelig sommerdag. Jeg møtte på mange turister som ville ta bilder av meg som finalist i Miss Norway, og dem ble så glad av å se meg. I utlandet er missekonkurranser stort, så dette var nok stas for dem å få med seg!


 

Få ren hud med disse produktene! Jeg bruker hudpleieprodukter fra MESSEGUE som er økologisk. Du finner disse hos Bergen Hudpleieklinikk.


Dette var min oppsummering av blogginnlegg og forskjellige aktiviteter gjennom året mitt som deltaker i Miss Norway 2019. Tusen takk til Miss Norway organisasjonen for at jeg var en av de heldige i år som fikk delta. Nå gleder jeg meg masse til finaleshowet på fredag! Takk for at nettopp du har fulgt meg på reisen og heiet meg frem, det har betydd mye. Ønsk meg lykke til :)

Foto: Bjørn Isaksen

Foto: Line Loholt

 

Følg med på bloggen min de neste dagene for oppdateringer.

 

Vil du melde deg på Miss Norway 2020? Klikk her. Det blir et helt uforglemmelig år!

 

Følg meg på Instagram, og lik Facebooksiden min.

Stem på meg som folkets favoritt ved å sende SMS "MISSU 9" til 1963! (20,- pr SMS)

 

Takk til Iselin Jamne som har vært min fotograf!

  1108 Hits
1108 Hits

Få ren hud med disse produktene!

IMG_7180

Sponset innlegg:


Jeg har begynt å bruke økologiske hudpleieprodukter! Jeg har funnet mine absolutt beste hudpleieprodukter fra MESSEGUE! Dette er en fransk hudpleieserie som ble laget av en mann kalt Maurice Messegue i 1958. Han skapte etiketten PhytoBio i 1960 for å vise at hans produkter ikke inneholdt sprøytemidler, tungmetaller og andre miljøgifter. Merket BIO brukes den dag i dag for å vise at produktene er rene og økologiske, så her var det en som forut sin tid! Produktene er kombinert av urgamle urtemedisinske oppskrifter og nyskapende kosmetiske ingredienser. Det gir en super effekt! Jeg kan trygt si at jeg liker denne serien utrolig godt, også med tanke på at huden min er lett irritabel. Jeg kommer til å fortsette å bruke dem fordi de er bra for huden min og ikke minst - for miljøet.

Jeg tenkte å fortelle dere om min daglige hudpleierutine med produktene fra MESSEGUE. Disse rene, miljøvennlige og veganske produktene er egnet til alle hudtyper.

 1. Jeg starter med å rense huden min om morgenen. Messegue har alt i en rens som jeg tar på en bomull og stryker over ansiktet. Jeg skyller den bort med vann, men denne rensen kan faktisk brukes uten vann, noe som er veldig greit når jeg er på reise.

2. Etter rens masserer jeg inn et serum som gir fukt og glød. Den inneholder skimmer fra hvit te og føles bare helt fantastisk! Jeg merker umiddelbart at den gir huden min den fukten den trenger.

3. Så bruker jeg en øyekrem. Jeg føler at denne strammer opp huden under øynene, noe som gjør at jeg ser mer våken ut!

4. På dagtid bruker jeg en krem som heter Soin confort nourrisant. På norsk betyr det omsorg og trøstende velbehag, og den inneholder 6 dyrebare oljer som gir huden min ro og påfyll av den næringen den trenger.

5. Jeg går gjennom samme renseprosedyre om kvelden for at huden min skal være ren i løpet av natten. I tillegg bruker jeg en peeling 2-3 kvelder i uken. Messegue har laget en peeling med korn og enzymer fra papaya og ananas. Det betyr at den renser kjemisk og mekanisk, og jeg får effektivt fjernet døde hudceller slik at huden blir fin og klar, og kan ta ekstra godt imot de gode virkestoffene kremen gir.

6. Om kvelden bruker jeg en krem som heter Fluide anti-pollution og som det fremgår av navnet, så renser den huden om natten, beskytter mot frie radikaler som bryter ned og irriterer huden, samtidig som den gir fuktighet. På den måten våkner jeg med en ren og myk hud om morgenen og er klar for en ny dag!

 
7. Jeg bruker en kroppskrem som gir fukt umiddelbart! Den inneholder aloe vera, noe som gjør at den også roer ned huden.
 

Økologiske produkter inneholder ikke sprøytemidler - noe som er bra for biene på denne vakre jord. Sprøytemiddelet dreper ikke bare ugress, men også insekter, sommerfugler og bier. Biene er grunnen til 1/3 av verdens matproduksjon, så disse flotte skapningene er viktig for oss.

For å minske plastforbruket kan du velge økologisk fordi økologiske produkter må ha emballasje av nedbrytbar og resirkulerbar emballasje. Handlenett er også et godt tiltak.

Hvis du vil bidra til å leve i en bedre verden og finere natur, kan du bl.a velge noe så enkelt som økologisk. Man trenger ikke å legge om hele levemåten sin, men små grep må til for at endring skal skje.

Du finner MESSEGUE produktene på Bergen Hudpleieklinikk!


Adr: Nesttunvegen 109, 5221 Nesttun

Tlf: 55 13 16 18

Nettside: Bergen Hudpleieklinikk


Foto: Iselin Jamne

Jeg har plass til flere samarbeidspartnere, kontakt meg på mail for å høre mitt tilbud: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Stem på meg ved å sende SMS "MISSU 9" til 1963!

Følg meg gjerne på Instagram, og lik Facebooksiden min.

  1043 Hits
1043 Hits

En annerledes photoshoot

IMG_6981

Nå nærmer den store finaledagen seg som er fredag 9. august i Oslo, og mange forberedelser gjøres. I denne forbindelsen hadde jeg en photoshoot i Bergen sentrum. Det var en solfylt, varm dag med mange mennesker som nøt finværet. Vi gikk til forskjellige lokasjoner for å få variasjon i bildene.

Kjolen som jeg har på meg, brukte jeg i presentasjonsvideoen min til finaleuttaket. Hvis du ikke har sett videoen enda, eller du ønsker å se den igjen kan du klikke HER.


Jeg stilte meg midt på Festplassen i Bergen og øvde da litt på catwalk mens vi tok bilder. Det synes jeg gikk ganske greit til tross for at jeg hadde mange øyne på meg!


Her står jeg midt i trappeoppgangen til Johanneskirken som har utsikt over store deler av Bergen sentrum.

Jeg møtte et eldre ektepar fra Thailand som ville så gjerne ta bilde med meg som finalist i Miss Norway 2019. De ga meg emailen sin, slik at jeg kan sende dem en mail og fortelle hvordan det gikk med meg etter den store finaledagen. Hvis du vil se meg på scenen i Oslo fredag 9. august kan du ta kontakt med meg på mail for å være publikum: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Videre gikk vi til Bryggen i Bergen. Her står vi innimellom husene på Bryggen.

Det kom en mann som ville ta bilde med meg, og denne mannen viser seg å være en veldig kjent artist i Thailand!

Etterpå kom der en gjeng med turister som hadde med seg en guide. Turguiden forklarte dem at jeg er finalist i Miss Norway og vi er ute på photoshoot, sa da måtte de selvfølgelig stoppe opp for å ta bilder av meg. Det var veldig koselig, og jeg tror jeg havner i mange bildealbum!


Etter denne dagen kan jeg vel si at jeg har kjent på det å være "kjendis for en dag", haha! Det var en gøyal dag, og utrolig koselig å se at man kan glede andre bare ved å være en missedeltaker som tar bilder med folk som ser opp til rollen.

Foto: Iselin Jamne


Stem på meg som folkets favoritt ved å sende SMS "MISSU 9" til 1963! (20kr pr SMS)

Følg meg gjerne på Instagram, og lik Facebooksiden min.

Jeg har plass til flere samarbeidspartnere, ta kontakt med meg på mail for å høre hva jeg har å tilby deg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  963 Hits
963 Hits

Vårt eget syden

IMG_0078

Hvor ofte drømmer man ikke om en deilig sydentur, med fine hvite sandstrender om sommeren? Det er ikke alltid man har økonomien til å reise til flotte sydenland. Vi er så utrolig heldig som bor i et så fantastisk land som Norge, og det er mange fine steder å feriere på. I 2017 dro jeg, mamma, stefaren min og broren min på Norgesferie her på vestlandet, og det er en av de fineste feriene jeg har opplevd hittil.

Vi tok med oss hundene våres, pakket en lavvo i takboksen, og stappet bilen full av bagasje. Vi kjørte først til Førde i Sogn, og lurte på hvor vi skulle gjøre av oss. Vi fortsatte videre og endte opp i vakre Loen i Stryn. Jeg har ikke vært i store deler av Norge, men dette er den mest fantastiske plassen jeg vet om i landet vårt. Vi fant oss en campingplass og måtte leie en liten hytte fordi gresset var altfor vått til å campe på.

Hytten lå i Lodalen, på kanten ved Lovatnet med utsikt til Kjenndalsbreen som er "foten" til Jostedalsbreen. Det var en nydelig utsikt med et vann som var fargen turkis. Vi padlet i kano og badet i det vakre isvannet.  I løpet av de få dagene vi campet i Loen, bestemte vi oss for å prøve ut Loen Skylift. Dette er så og si det samme som Ulriken i Bergen, bare en nyere versjon.

Videre kjørte vi til Måløy for å campe på en av Norges fineste strender. Stranden har hvit sand, med ganske klart vann for å være i Norge. Man får følelsen av å være i syden! Vi slo opp lavvoen og grillet noen pølser, badet og spilte frisbee og tennis med hundene.

 På stranden var det fullt av tissemaur over alt, de spiste oss opp så vi pakket ned lavvoen og kjørte avgårde etter en overnatting, haha! Vi tok turen hjemover, og stoppet på en isbre langs veien. Vi tok noen bilder, og jeg isbadet!

Det var ganske kaldt, men veldig forfriskende. Før det ble kveld kjørte vi en omvei for å oppleve mer av landet vårt, og havnet da i Geiranger! Det ble en svipptur innom før vi kjørte hjemover til hytten vår på Kvamskogen og avsluttet sommerferien der.

Foto: Raymond Michelsen / Iselin Jamne

Det er ofte jeg drømmer om fine sydenturer, men så kommer jeg på hvor fint vi har det her i landet vårt. Det er noe jeg setter stor pris på, og jeg føler meg heldig som får bo i nydelige Norge.


Stem på meg som folkets favoritt ved å sende SMS "MISSU 9" til 1963! (20kr pr stemme)

Følg meg gjerne på Instagram, og lik Facebooksiden min.

Jeg har plass til flere samarbeidspartnere, ta kontakt med meg på mail for å høre hva jeg har å tilby deg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

  786 Hits
786 Hits

En dag hos Bergen Hudpleieklinikk

IMG_5963

Sponset innlegg:


Det har vært en hard periode med eksamener på skolen, øving på catwalk og mye annet. Oppi alt dette fant jeg ut at jeg trenger en avslappende dag der jeg tar livet helt med ro. Jeg tok da turen til Bergen Hudpleieklinikk for å få en deilig behandling fra topp til tå!

Da jeg kom inn døren ble jeg møtt av en rolig atmosfære i et lyst og fint rom. De ansatte tok meg imot med et smil, og tilbød meg en kopp med kaffe eller te. Jeg er veldig glad i te, og fikk en liten kanne for meg selv.

Jeg startet morgenen med en fotbehandling. Hudpleieren ga meg et fotbad som besto av salt, varmt vann og forskjellige urter.

Deretter fikk jeg pusset og filt tåneglene mine. Jeg er veldig kilen under føttene så jeg ga beskjed om dette, og hun tok selvfølgelig hensyn. Hun fortsatte så med en deilig fotmassasje der hun masserte inn en god krem.

Fotbehandlingen avsluttet med en søt pedikyr av Shellac neglelakk.


Videre i prosessen fikk jeg en håndbehandling. Det var som fotbehandlingen, med filing og pussing av negler og neglebånd, deilig håndmassasje og avsluttet med Shellac neglelakk. Jeg fikk servert masse god frukt og bolle.


Etter jeg fikk stelt både føtter, hender og negler, var det videre til ansiktsbehandling. Dette var selvfølgelig den beste biten.

Jeg fikk Green Peel behandling som fresher opp huden og gir en vakker glød som du ikke kan sminke deg til! Behandlingen gjør at huden blir stimulert optimalt i flere dager, i tillegg til at den bekjemper tidlig aldring og tap av spenst i huden.

Dersom du bruker Green Peel jevnlig, gir det en sterk hud i balanse. Etter peelingen fikk jeg påsmurt en kald maske som var beroligende for huden. Denne ansiktsbehandlingen var helt fantastisk, og jeg følte meg utrolig fresh. Jeg anbefaler på det sterkeste å ta turen innom Bergen Hudpleieklinikk for å få en slik behandling!


Etter en deilig ansiktsbehandling, avsluttet vi dagen med makeup.

Hudpleieren la en veldig fin dagmakeup på meg, med en leppestift som matchet de fine neglene mine.

Jeg følte meg glamorøs og flott. Det eneste som manglet var elegante krøller i håret! Green Peel behandlingen som ga meg en glød jeg aldri har sett før, gjorde at sminken ble enda finere.


Jeg har to produkter fra MESSEGUE som jeg elsker. Dette er en fransk serie med hudpleieprodukter som er naturlige og økologiske. Kremen til venstre er en kroppskrem som gir fuktighet til huden umiddelbart! I tillegg inneholder den aloe vera, noe som føles ekstra godt for huden. Denne kremen gjør huden veldig myk, og jeg kan ikke gjøre annet enn å forelske meg i den. Kremen til høyre er regnet til bruk av ansiktet om natten. Den hindrer forurensningen som huden går gjennom i løpet av en dag. Den inneholder bambus og aloe vera, noe som roer ned huden etter en stressende dag.


Jeg må takke for en fantastisk dag på Bergen Hudpleieklinikk. Jeg føler meg så god som ny og anbefaler alle som vil ha hjelp med føtter, hender, hud og makeup å ta seg en tur dit!

Bergen Hudpleieklinikk

Adr: Nesttunvegen 109, 5221 Nesttun

Tlf: 55 13 16 18

Bestill time HER.


Foto: Iselin Jamne

 

Stem på meg som folkets favoritt ved å sende SMS "MISSU 9" til 1963!

Følg meg gjerne på Instagram, og lik Facebooksiden min.

Jeg har plass til flere samarbeidspartnere, kontakt meg på mail for å høre hva jeg har å tilby deg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  1078 Hits
1078 Hits

Vinneren av photoshoot konkurransen

IMG_686_20190619-182236_1

Jeg hadde nylig en konkurranse på bloggen der du kunne vinne en photoshoot for deg og en venn. En heldig vinner ble trukket, og det var vakre Erna som hadde med seg søsteren sin Elma. Vi hadde photoshooten på søndag i Muséhagen i Bergen. Det var en solfylt varm dag, med masse mennesker som nøt det fine været. Jeg og min fotograf møtte jentene i byn på ettermiddagen, da det var den beste tiden å ta bilder på.

Jentene var komfortabel foran kamera, og ikke minst - de er veldig fotogen. De liker å ta bilder på fritiden, så det at de ville vinne min lille photoshoot konkurranse var bare gøy. Musèhagen er harmonisk og fin, man får gjerne følelsen av en drømmehage på en så nydelig dag.

Det ble en bra dag, jentene var storfornøyd og det var utrolig gøy! De begge var veldig hyggelige og skjønn, tusen takk for en artig photoshoot med dere!

|

Foto: Iselin Jamne

 

Send SMS "MISSU 9" til 1963 for å stemme på meg som folkets favoritt! 20,- pr sms, og du kan stemme så mange ganger du vil.

Følg meg gjerne på Instagram og lik Facebooksiden min.

Jeg har plass til flere sponsorer, kontakt meg på mail for å høre hva jeg har å tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  892 Hits
892 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på