Jeg heter Thea, er 19 år gammel og kommer fra Bergen. Jeg går siste året på videregående skole for å få generell studiekompetanse, slik at jeg kan utdanne meg til det jeg ønsker. For tiden vil jeg bli politi eller makeup artist. Jeg liker å trene og gå tur i fjellet. Jeg er glad i mennesker rundt meg, og liker å bli kjent med nye folk. Omsorgsfull ...og empatisk beskriver meg best, og jeg utfordrer meg selv ved å gå ut av komfortsonen min. More

Vårt eget syden

IMG_0078

Hvor ofte drømmer man ikke om en deilig sydentur, med fine hvite sandstrender om sommeren? Det er ikke alltid man har økonomien til å reise til flotte sydenland. Vi er så utrolig heldig som bor i et så fantastisk land som Norge, og det er mange fine steder å feriere på. I 2017 dro jeg, mamma, stefaren min og broren min på Norgesferie her på vestlandet, og det er en av de fineste feriene jeg har opplevd hittil.

Vi tok med oss hundene våres, pakket en lavvo i takboksen, og stappet bilen full av bagasje. Vi kjørte først til Førde i Sogn, og lurte på hvor vi skulle gjøre av oss. Vi fortsatte videre og endte opp i vakre Loen i Stryn. Jeg har ikke vært i store deler av Norge, men dette er den mest fantastiske plassen jeg vet om i landet vårt. Vi fant oss en campingplass og måtte leie en liten hytte fordi gresset var altfor vått til å campe på.

Hytten lå i Lodalen, på kanten ved Lovatnet med utsikt til Kjenndalsbreen som er "foten" til Jostedalsbreen. Det var en nydelig utsikt med et vann som var fargen turkis. Vi padlet i kano og badet i det vakre isvannet.  I løpet av de få dagene vi campet i Loen, bestemte vi oss for å prøve ut Loen Skylift. Dette er så og si det samme som Ulriken i Bergen, bare en nyere versjon.

Videre kjørte vi til Måløy for å campe på en av Norges fineste strender. Stranden har hvit sand, med ganske klart vann for å være i Norge. Man får følelsen av å være i syden! Vi slo opp lavvoen og grillet noen pølser, badet og spilte frisbee og tennis med hundene.

 På stranden var det fullt av tissemaur over alt, de spiste oss opp så vi pakket ned lavvoen og kjørte avgårde etter en overnatting, haha! Vi tok turen hjemover, og stoppet på en isbre langs veien. Vi tok noen bilder, og jeg isbadet!

Det var ganske kaldt, men veldig forfriskende. Før det ble kveld kjørte vi en omvei for å oppleve mer av landet vårt, og havnet da i Geiranger! Det ble en svipptur innom før vi kjørte hjemover til hytten vår på Kvamskogen og avsluttet sommerferien der.

Foto: Raymond Michelsen / Iselin Jamne

Det er ofte jeg drømmer om fine sydenturer, men så kommer jeg på hvor fint vi har det her i landet vårt. Det er noe jeg setter stor pris på, og jeg føler meg heldig som får bo i nydelige Norge.


Stem på meg som folkets favoritt ved å sende SMS "MISSU 9" til 1963! (20kr pr stemme)

Følg meg gjerne på Instagram, og lik Facebooksiden min.

Jeg har plass til flere samarbeidspartnere, ta kontakt med meg på mail for å høre hva jeg har å tilby deg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

  129 Hits
129 Hits

En dag hos Bergen Hudpleieklinikk

IMG_5963

Sponset innlegg:


Det har vært en hard periode med eksamener på skolen, øving på catwalk og mye annet. Oppi alt dette fant jeg ut at jeg trenger en avslappende dag der jeg tar livet helt med ro. Jeg tok da turen til Bergen Hudpleieklinikk for å få en deilig behandling fra topp til tå!

Da jeg kom inn døren ble jeg møtt av en rolig atmosfære i et lyst og fint rom. De ansatte tok meg imot med et smil, og tilbød meg en kopp med kaffe eller te. Jeg er veldig glad i te, og fikk en liten kanne for meg selv.

Jeg startet morgenen med en fotbehandling. Hudpleieren ga meg et fotbad som besto av salt, varmt vann og forskjellige urter.

Deretter fikk jeg pusset og filt tåneglene mine. Jeg er veldig kilen under føttene så jeg ga beskjed om dette, og hun tok selvfølgelig hensyn. Hun fortsatte så med en deilig fotmassasje der hun masserte inn en god krem.

Fotbehandlingen avsluttet med en søt pedikyr av Shellac neglelakk.


Videre i prosessen fikk jeg en håndbehandling. Det var som fotbehandlingen, med filing og pussing av negler og neglebånd, deilig håndmassasje og avsluttet med Shellac neglelakk. Jeg fikk servert masse god frukt og bolle.


Etter jeg fikk stelt både føtter, hender og negler, var det videre til ansiktsbehandling. Dette var selvfølgelig den beste biten.

Jeg fikk Green Peel behandling som fresher opp huden og gir en vakker glød som du ikke kan sminke deg til! Behandlingen gjør at huden blir stimulert optimalt i flere dager, i tillegg til at den bekjemper tidlig aldring og tap av spenst i huden.

Dersom du bruker Green Peel jevnlig, gir det en sterk hud i balanse. Etter peelingen fikk jeg påsmurt en kald maske som var beroligende for huden. Denne ansiktsbehandlingen var helt fantastisk, og jeg følte meg utrolig fresh. Jeg anbefaler på det sterkeste å ta turen innom Bergen Hudpleieklinikk for å få en slik behandling!


Etter en deilig ansiktsbehandling, avsluttet vi dagen med makeup.

Hudpleieren la en veldig fin dagmakeup på meg, med en leppestift som matchet de fine neglene mine.

Jeg følte meg glamorøs og flott. Det eneste som manglet var elegante krøller i håret! Green Peel behandlingen som ga meg en glød jeg aldri har sett før, gjorde at sminken ble enda finere.


Jeg har to produkter fra MESSEGUE som jeg elsker. Dette er en fransk serie med hudpleieprodukter som er naturlige og økologiske. Kremen til venstre er en kroppskrem som gir fuktighet til huden umiddelbart! I tillegg inneholder den aloe vera, noe som føles ekstra godt for huden. Denne kremen gjør huden veldig myk, og jeg kan ikke gjøre annet enn å forelske meg i den. Kremen til høyre er regnet til bruk av ansiktet om natten. Den hindrer forurensningen som huden går gjennom i løpet av en dag. Den inneholder bambus og aloe vera, noe som roer ned huden etter en stressende dag.


Jeg må takke for en fantastisk dag på Bergen Hudpleieklinikk. Jeg føler meg så god som ny og anbefaler alle som vil ha hjelp med føtter, hender, hud og makeup å ta seg en tur dit!

Bergen Hudpleieklinikk

Adr: Nesttunvegen 109, 5221 Nesttun

Tlf: 55 13 16 18

Bestill time HER.


Foto: Iselin Jamne

 

Stem på meg som folkets favoritt ved å sende SMS "MISSU 9" til 1963!

Følg meg gjerne på Instagram, og lik Facebooksiden min.

Jeg har plass til flere samarbeidspartnere, kontakt meg på mail for å høre hva jeg har å tilby deg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  284 Hits
284 Hits

Vinneren av photoshoot konkurransen

IMG_686_20190619-182236_1

Jeg hadde nylig en konkurranse på bloggen der du kunne vinne en photoshoot for deg og en venn. En heldig vinner ble trukket, og det var vakre Erna som hadde med seg søsteren sin Elma. Vi hadde photoshooten på søndag i Muséhagen i Bergen. Det var en solfylt varm dag, med masse mennesker som nøt det fine været. Jeg og min fotograf møtte jentene i byn på ettermiddagen, da det var den beste tiden å ta bilder på.

Jentene var komfortabel foran kamera, og ikke minst - de er veldig fotogen. De liker å ta bilder på fritiden, så det at de ville vinne min lille photoshoot konkurranse var bare gøy. Musèhagen er harmonisk og fin, man får gjerne følelsen av en drømmehage på en så nydelig dag.

Det ble en bra dag, jentene var storfornøyd og det var utrolig gøy! De begge var veldig hyggelige og skjønn, tusen takk for en artig photoshoot med dere!

|

Foto: Iselin Jamne

 

Send SMS "MISSU 9" til 1963 for å stemme på meg som folkets favoritt! 20,- pr sms, og du kan stemme så mange ganger du vil.

Følg meg gjerne på Instagram og lik Facebooksiden min.

Jeg har plass til flere sponsorer, kontakt meg på mail for å høre hva jeg har å tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  343 Hits
343 Hits

En dag på Beauty Camp

P1670400

På søndag var jeg på Beauty Camp med alle finalistene i Miss Norway. Jeg tok flyet til Oslo lørdag kveld og sjekket inn på hotellet for å forberede meg til søndagens Camp. Vi startet tidlig søndag morgen da det var mye vi skulle få gjennomført og øvd på. Vi øvde på scenekoreografi til den store finaledagen som er 9. august. Dette tok rundt syv timer, med små pauser innimellom. Koreografien skal sitte, så mye øving trengs. Sommerferien for meg kommer til å bestå av veldig hard trening på å gå catwalk!

Etter mange timer med øving fikk vi en pause til å fikse hår, sminke og skifting av klær for fotografering.

Jeg tok bilde med Susanne som ble kåret til Miss Universe Norway 2018.

 

På bildet over er meg og finalist Eirin.

Alle finalistene med Master Runway Coach Klara, hoveddommer Fred Hamelten og Susanne Miss Universe Norway 2018.

Reaching for the crown^

Alle finalistene fikk utdelt sin egen sash med navn, og noen produkter fra Miss Norway sine sponsorer for 2019.

Etter fotografering ble klokken syv, og vi dro til Grand Cafe for å spise en bedre middag. Litt fotografering utenfor inngangen og inni lokale måtte selvfølgelig til det også.

På bildet over er Miss Norways egen sikkerhetsvakt i midten.

Vi avsluttet søndagen ganske seint etter en deilig tre-retters middag. Jeg koste meg veldig mye og det var en ekstremt lærerik dag. Det var første gangen jeg hilste på alle finalistene, de er utrolig hyggelige, snille og pene jenter alle sammen. Gleder meg masse til å treffe dere igjen!

 

Foto: Knut Yrvin.

 

Vil du stemme på meg som folkets favoritt? Send SMS "MISSU 9" til 1963! (20,- pr stemme).

Jeg har plass til flere sponsorer, send meg en mail for å høre hva jeg har å tilby deg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Instagram, og lik Facebooksiden min.

  267 Hits
267 Hits

Direktesending hos 5000 Bergen

61782245_875548789477009_5549974095854043136_n-kopi

God helg alle sammen! Onsdag ettermiddag var jeg gjest i studio hos 5000 Bergen som er vestlandets nye radiokanal. Jeg kom dit klokken 15:00, og følte meg ganske så klar. Jeg tenkte "dette blir lett, for jeg har jo vært på radio før". Rett før vi gikk på luften fikk jeg vite av radioverten Petter Lavern, at det skulle være direktesending! Da tror jeg hjertet mitt stoppet opp et lite sekund, men jeg tok radiointervjuet med strak arm.

Photoshoot konkurransen jeg har stelt i stand var et av hovedfokuset vi pratet om. Nå kan DU vinne en photoshoot for deg og en venn! Alt du trenger å gjøre er å like Facebooksiden min, og tagge den du vil ha med deg i kommentarfeltet. Vinneren annonseres 12. juni, og du kan tagge så mange ganger du vil. Klikk HER for mer info!

Vi pratet også om meg som finalist i Miss Norway, og planene frem mot finaledagen. Nå til helgen skal jeg på Beauty Camp i Oslo, noe jeg gleder meg masse til. (Blogginnlegg kommer). Jeg synes det var utrolig kjekt å få komme til 5000 Bergen. Folkene som arbeidet der var veldig hyggelige og morsom, i tillegg lett å prate med. Jeg ser frem til å komme på besøk igjen!

Jeg har dessverre ikke en lydfil av direktesendingen.

 

Vil du stemme på meg som folkets favoritt? Send en SMS "MISSU 9" til 1963! (20,- pr stemme)

Følg meg på Instagram, og gjerne lik Facebooksiden min.

Jeg har plass til flere sponsorer, send meg en mail for å høre hva jeg har å tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  270 Hits
270 Hits

Vinn en photoshoot for deg og en venn!

forsidebilde_Vinn-en-photoshoot

Siden jeg nå er finalist i Miss Norway har jeg lyst å dele en bit av min rolle i konkurransen med en av dere. Nå kan DU og en venn kan vinne en photoshoot! Kanskje du vil ha et nytt profilbilde? Eller gi en fin gave til besteforeldre? Trenger du bilder til Instagram? Uansett hva du trenger det til, blir det verdifullt. Et bilde kan vekke mange følelser, kanskje du får et nytt syn på deg selv.

Jeg og min fotograf finner en fin lokasjon til photoshooten, så alt du trenger å ta med deg er deg selv, personen du vil ha med, litt forskjellige klær, og et stort smil! Min frisør og jeg styler dere med hår og sminke, mens noe god snacks blir utdelt. Dette blir en opplevelse du sent vil glemme!

*Det er en fordel at du bor i Bergen.

Kravene for å delta er:

1. Lik Facebooksiden min: Klikk HER.

2. Tagg en du vil ha med deg

Du kan tagge så mange ganger i kommentarfeltet på Facebook du vil. Vinneren blir presentert i et nytt blogginnlegg, og blir kontaktet av meg på Facebook 12. juni. Dette blir gøy, jeg gleder meg til å møte dere. Lykke til!

Foto: Iselin Jamne 

Vil du stemme på meg som folkets favoritt? Send "MISSU 9" til 1963!

Har du lyst å bli min sponsor/samarbeidspartner? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Følg meg gjerne på Instagram, og lik Facebooksiden min.

  524 Hits
524 Hits
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på