fbpx

En dag hos Bergen Hudpleieklinikk

IMG_5963

Sponset innlegg:


Det har vært en hard periode med eksamener på skolen, øving på catwalk og mye annet. Oppi alt dette fant jeg ut at jeg trenger en avslappende dag der jeg tar livet helt med ro. Jeg tok da turen til Bergen Hudpleieklinikk for å få en deilig behandling fra topp til tå!

Da jeg kom inn døren ble jeg møtt av en rolig atmosfære i et lyst og fint rom. De ansatte tok meg imot med et smil, og tilbød meg en kopp med kaffe eller te. Jeg er veldig glad i te, og fikk en liten kanne for meg selv.

Jeg startet morgenen med en fotbehandling. Hudpleieren ga meg et fotbad som besto av salt, varmt vann og forskjellige urter.

Deretter fikk jeg pusset og filt tåneglene mine. Jeg er veldig kilen under føttene så jeg ga beskjed om dette, og hun tok selvfølgelig hensyn. Hun fortsatte så med en deilig fotmassasje der hun masserte inn en god krem.

Fotbehandlingen avsluttet med en søt pedikyr av Shellac neglelakk.


Videre i prosessen fikk jeg en håndbehandling. Det var som fotbehandlingen, med filing og pussing av negler og neglebånd, deilig håndmassasje og avsluttet med Shellac neglelakk. Jeg fikk servert masse god frukt og bolle.


Etter jeg fikk stelt både føtter, hender og negler, var det videre til ansiktsbehandling. Dette var selvfølgelig den beste biten.

Jeg fikk Green Peel behandling som fresher opp huden og gir en vakker glød som du ikke kan sminke deg til! Behandlingen gjør at huden blir stimulert optimalt i flere dager, i tillegg til at den bekjemper tidlig aldring og tap av spenst i huden.

Dersom du bruker Green Peel jevnlig, gir det en sterk hud i balanse. Etter peelingen fikk jeg påsmurt en kald maske som var beroligende for huden. Denne ansiktsbehandlingen var helt fantastisk, og jeg følte meg utrolig fresh. Jeg anbefaler på det sterkeste å ta turen innom Bergen Hudpleieklinikk for å få en slik behandling!


Etter en deilig ansiktsbehandling, avsluttet vi dagen med makeup.

Hudpleieren la en veldig fin dagmakeup på meg, med en leppestift som matchet de fine neglene mine.

Jeg følte meg glamorøs og flott. Det eneste som manglet var elegante krøller i håret! Green Peel behandlingen som ga meg en glød jeg aldri har sett før, gjorde at sminken ble enda finere.


Jeg har to produkter fra MESSEGUE som jeg elsker. Dette er en fransk serie med hudpleieprodukter som er naturlige og økologiske. Kremen til venstre er en kroppskrem som gir fuktighet til huden umiddelbart! I tillegg inneholder den aloe vera, noe som føles ekstra godt for huden. Denne kremen gjør huden veldig myk, og jeg kan ikke gjøre annet enn å forelske meg i den. Kremen til høyre er regnet til bruk av ansiktet om natten. Den hindrer forurensningen som huden går gjennom i løpet av en dag. Den inneholder bambus og aloe vera, noe som roer ned huden etter en stressende dag.


Jeg må takke for en fantastisk dag på Bergen Hudpleieklinikk. Jeg føler meg så god som ny og anbefaler alle som vil ha hjelp med føtter, hender, hud og makeup å ta seg en tur dit!

Bergen Hudpleieklinikk

Adr: Nesttunvegen 109, 5221 Nesttun

Tlf: 55 13 16 18

Bestill time HER.


Foto: Iselin Jamne

 

Stem på meg som folkets favoritt ved å sende SMS "MISSU 9" til 1963!

Følg meg gjerne på Instagram, og lik Facebooksiden min.

Jeg har plass til flere samarbeidspartnere, kontakt meg på mail for å høre hva jeg har å tilby deg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

På Photoshoot
Les om meg i vårtland avisen (forside)
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på