fbpx

På Photoshoot

På Photoshoot Foto: aj-angelsphotography

Hei,

For en liten stund tilbake hadde jeg en fantastisk dag med tre ulike photoshoots i løpet av en dag. Vi startet tidlig på dagen med forberedelser, hvor styling og ideer ble gjennomgått for hva som ville passe av tilbehør til de ulike bildene. Målet var å ta noen helt rene og naturlige bilder, deretter en serie i selskapskjole, og til slutt en mer fashion- inspirert look.

Foto: aj-angelsphotography 

Min fotograf og stylist har alltid mange gode ideer og en plan for hva hun tenker vil gi gode resultater, samtidig som hun er god på spontanitet og kreativitet når øyeblikket byr seg.

 

Deler av shooten ble gjennomført i nærområdet, mens siste delen av shooten ble gjennomført på Akershus festning. Været var perfekt for å ta utebilder og omgivelsene med blomstring av trær ble kulissene i noen av bildene.

 

Foto: aj-angelsphotography

Når man velger å ta bilder på en slik fin sommerdag, ender man også opp med et publikum som er like ivrige med å fotografere oss, Jveldig gøy for både oss og turistene. Dette bidro til at det ble en innholdsrik og morsom dag, resultatet ble tre svært varierte shooter med mange blinkskudd.

 

 Foto: aj-angelsphotography

Hjelp meg gjerne til topps i konkurransen ved å stemme "MISSU 4" på SMS til 1963

 

Om din bedrift eller firma søker promotering i sosiale medier, kontakt meg gjerne på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg gjerne på sosiale medier for flere oppdateringer:

Instagram:https://www.instagram.com/henriettejhauge/

 

Facebook side: https://www.facebook.com/Miss-Universe-Norway-finalist-2019-Henriette-720438501705002/?modal=admin_todo_tour

 

 

 

Førstehjelpskurs med Skattekameret
En dag hos Bergen Hudpleieklinikk
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på