fbpx

Vårt eget syden

IMG_0078

Hvor ofte drømmer man ikke om en deilig sydentur, med fine hvite sandstrender om sommeren? Det er ikke alltid man har økonomien til å reise til flotte sydenland. Vi er så utrolig heldig som bor i et så fantastisk land som Norge, og det er mange fine steder å feriere på. I 2017 dro jeg, mamma, stefaren min og broren min på Norgesferie her på vestlandet, og det er en av de fineste feriene jeg har opplevd hittil.

Vi tok med oss hundene våres, pakket en lavvo i takboksen, og stappet bilen full av bagasje. Vi kjørte først til Førde i Sogn, og lurte på hvor vi skulle gjøre av oss. Vi fortsatte videre og endte opp i vakre Loen i Stryn. Jeg har ikke vært i store deler av Norge, men dette er den mest fantastiske plassen jeg vet om i landet vårt. Vi fant oss en campingplass og måtte leie en liten hytte fordi gresset var altfor vått til å campe på.

Hytten lå i Lodalen, på kanten ved Lovatnet med utsikt til Kjenndalsbreen som er "foten" til Jostedalsbreen. Det var en nydelig utsikt med et vann som var fargen turkis. Vi padlet i kano og badet i det vakre isvannet.  I løpet av de få dagene vi campet i Loen, bestemte vi oss for å prøve ut Loen Skylift. Dette er så og si det samme som Ulriken i Bergen, bare en nyere versjon.

Videre kjørte vi til Måløy for å campe på en av Norges fineste strender. Stranden har hvit sand, med ganske klart vann for å være i Norge. Man får følelsen av å være i syden! Vi slo opp lavvoen og grillet noen pølser, badet og spilte frisbee og tennis med hundene.

 På stranden var det fullt av tissemaur over alt, de spiste oss opp så vi pakket ned lavvoen og kjørte avgårde etter en overnatting, haha! Vi tok turen hjemover, og stoppet på en isbre langs veien. Vi tok noen bilder, og jeg isbadet!

Det var ganske kaldt, men veldig forfriskende. Før det ble kveld kjørte vi en omvei for å oppleve mer av landet vårt, og havnet da i Geiranger! Det ble en svipptur innom før vi kjørte hjemover til hytten vår på Kvamskogen og avsluttet sommerferien der.

Foto: Raymond Michelsen / Iselin Jamne

Det er ofte jeg drømmer om fine sydenturer, men så kommer jeg på hvor fint vi har det her i landet vårt. Det er noe jeg setter stor pris på, og jeg føler meg heldig som får bo i nydelige Norge.


Stem på meg som folkets favoritt ved å sende SMS "MISSU 9" til 1963! (20kr pr stemme)

Følg meg gjerne på Instagram, og lik Facebooksiden min.

Jeg har plass til flere samarbeidspartnere, ta kontakt med meg på mail for å høre hva jeg har å tilby deg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Din Tid Frisør & Beauty Salong- kvalitet som telle...
Et givende arbeid
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Administrasjonen på tirsdag 09. juli 2019 20:56

Dette var så vakkert Wow!!

0
Dette var så vakkert :o Wow!!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på