fbpx

Semifinaleuttaket nærmer seg

IMG_4186

Nå er det knapt en uke til semifinaleuttaket kommer. Vi er nå 20 deltakere, og mindre skal det bli for å kjempe seg til toppen. Jeg husker enda den følelsen jeg fikk, da jeg åpnet mailen og så at jeg ble plukket ut til førsteuttaket, at jeg nå var deltaker i Miss Norway 2019. Jeg var helt i ekstase!


I løpet av dette halve året har jeg blogget, vært på radio hos P5 Bergen, gjennomført fotoshoots, gått som bøssebærer for Kirkens Bymisjon, blitt intervjuet i lokalavisen Sydvesten (det kommer et eget blogginnlegg om dette), øver på catwalk, og noe jeg fortsatt jobber veldig hardt med - skaffe meg sponsorer. Dette er vel det som er mest utfordrende i konkurransen. Da er det viktig å holde motet oppe, ha troen på seg selv, jobbe beinhardt og være fokusert på det du gjør.

Alle mennesker er unike og verdt like mye. Spør deg selv - hva synes jeg om meg? Ikke fokuser på hva andre tenker og mener, den eneste som bestemmer om du er bra nok er bare deg. Din indre utstråling skinner godt gjennom, så hvis du ser på deg selv som et bra menneske, gjør andre det også. Husk at du er vakker og unik, for det finnes bare èn av deg.

Miss Norway handler om mye mer enn bare skjønnhet og utseende. Du skal komme deg ut av komfortsonen din, utfordre deg selv, og tørre å gjøre noe du ellers ikke hadde gjort. Å stå foran et kamera, ikke på en strand, men i studio, eller på en scene, føles ikke så naturlig. Det er lett for å bli ukomfortabel og kjenne at dette ikke er noe man har lyst til. Vinneren av Miss Universe Norway og Miss World Norway blir sendt til de store internasjonale konkurransene, Miss Universe og Miss World. Dette er TV-sendte missekonurranser som sendes hvert år, og blir sett av over en milliard mennesker i 180 land. Her - og gjennom Miss Norway konkurransen, er selvtillit nøkkelordet. Ta scenen med storm, og vis hva man er god for.

Foto: Iselin Jamne

 

Jeg er på utkikk etter samarbeidspartnere, dersom dette høres interessant ut - send meg en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg gjerne på Instagram, og lik + del Facebooksiden min :)

Tusen takk til alle som følger meg gjennom konkurransen!

Let’s win this game of life - semifinal uttak 9. M...
Permanent makeup
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på