fbpx

Tid for sommer

IMG_3788-2

Det er enda litt kaldt, regnet øser ned, men dagslyset varer lengre. Det er lettere å våkne om morgenen og få noe godt ut av den lyse dagen. Natt til søndag 31. mars klokken 02:00, skal klokken stilles en time fram til sommertid. Da er det endelig en time mindre å vente på sommeren. Varme vårdager nærmer seg, fuglene kvitrer døgnet rundt, og solen titter fram. Dette har vi ventet lenge på! Sommertiden varer helt fram til 27. oktober, og vi kommer tilbake til såkalt normaltid.

2019 kan være det siste året vi stiller klokken. EU vil at landene skal slutte å stille klokken, ut i fra resultatene av en undersøkelse fra 2018. Dette er ikke helt klart enda, da mange detaljerte endringer må til før det bestemmes. Dersom forslaget blir gjennomført, blir klokken stilt til normaltid igjen, som er tiden før og etter sommertid. Dette blir da permanent.

Liten påminnelse om å huske å stille klokken! Ønsker alle en fin helg videre.

Smil for sommertid^

 

Foto: Iselin Jamne

 

Vil du gi din bedrift større synlighet? Kontakt meg på mail for å høre hva jeg har å tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Instagram: @theajamne

Facebookside: Thea Jamne

Hvordan beskytte seg selv ved uforventet situasjon
Bli med meg bak kulissene!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på