fbpx

Vinneren av photoshoot konkurransen

IMG_686_20190619-182236_1

Jeg hadde nylig en konkurranse på bloggen der du kunne vinne en photoshoot for deg og en venn. En heldig vinner ble trukket, og det var vakre Erna som hadde med seg søsteren sin Elma. Vi hadde photoshooten på søndag i Muséhagen i Bergen. Det var en solfylt varm dag, med masse mennesker som nøt det fine været. Jeg og min fotograf møtte jentene i byn på ettermiddagen, da det var den beste tiden å ta bilder på.

Jentene var komfortabel foran kamera, og ikke minst - de er veldig fotogen. De liker å ta bilder på fritiden, så det at de ville vinne min lille photoshoot konkurranse var bare gøy. Musèhagen er harmonisk og fin, man får gjerne følelsen av en drømmehage på en så nydelig dag.

Det ble en bra dag, jentene var storfornøyd og det var utrolig gøy! De begge var veldig hyggelige og skjønn, tusen takk for en artig photoshoot med dere!

|

Foto: Iselin Jamne

 

Send SMS "MISSU 9" til 1963 for å stemme på meg som folkets favoritt! 20,- pr sms, og du kan stemme så mange ganger du vil.

Følg meg gjerne på Instagram og lik Facebooksiden min.

Jeg har plass til flere sponsorer, kontakt meg på mail for å høre hva jeg har å tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vis hva du står for!
Magisk medisin
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på