fbpx

Vis hva du står for!

Happy Pride month! La oss feire kjærlighet i alle dens unike farger. Se for deg om vi kunne ha feiret alle våre fantastiske unikheter og forskjeller. Vi vil kanskje ikke alltid komme til en enighet eller forstå hverandre, men ulikhetene våre er det som gjør vår verden vakker og fargefull.

 

La oss heller støtte hverandre i reisene våre for å bli den virkelige oss, og være med på å bringe det beste ut i andre mennesker. Bringe frem deres virkelige dem, deres beste!

 

La kjærlighet være kjærlighet (Let love be love). Denne måneden er for alle mennesker i verden og handler om likestilling og likeverd, uansett seksuell orientering og kjønnsidentitet!

 

 

Foto: Privat

 

 

Hjelp meg gjerne til topps i konkurransen ved å stemme "MISSU 4" på SMS til 1963

 

Om din bedrift eller firma søker promotering i sosiale medier, kontakt meg gjerne på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg gjerne på sosiale medier for flere oppdateringer:

Instagram:https://www.instagram.com/henriettejhauge/

 

Facebook side: https://www.facebook.com/Miss-Universe-Norway-finalist-2019-Henriette-720438501705002/?modal=admin_todo_tour

 

 

 

 

Lodd salg for kattehuset i Moss (kattehuset - Inns...
Vinneren av photoshoot konkurransen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på