fbpx

Å bli kreftsyk forandrer alt

IMG_1610

Èn av tre i Norge blir rammet av kreft i løpet av livet, og det er ganske mange mennesker. Heldigvis overlever syv av ti nordmenn. Men hva med resten..?

Ofte oppdager man kreften gjennom en kul ved sjekk, og gjerne symptomer som følger med. Av og til er ikke denne kulen merkbar, noe som gjør at når man først finner ut at det er kreft, er det kanskje for sent. For at enda flere skal overleve kreft, krefttyper der alle mennesker utenfor "syv av ti nordmenn overlever" som er vanskelig å helbrede, trenger mer forskning.

Å bli diagnosert med en slik sykdom påvirker den som blir rammet, og de rundt personen. Det er vanskelig for alle parter. Jeg har selv nære relasjoner som har fått kreft, og vet hvilken tøff kamp det er. Dette er da en av grunnene til at jeg går som bøssebærer for Kreftforeningen. I dag gikk jeg med min beste venninne og vi hadde heldigvis været med oss, til tross for at det er i Bergen!

Ved årets innsamlingsaksjon Krafttak mot kreft, går pengene til forskning på kreftformer som få overlever, i tillegg til gode omsorgstilbud for pårørende og pasienten selv. Da er det snakk om de mest dødeligste kreftformene. Det er bukspyttkjertelkreft, lungekreft, galleblærekreft, leverkreft og spiserørskreft. Så gjenstår spørsmålet: Hvordan kan flere overleve kreft?

Ti av ti nordmenn skal få mulighet til å overleve, da må vi være med å bidra til dette. Det kan du gjøre ved å støtte Kreftforeningens innsamlingsaksjon, Krafttak mot kreft. Vil du gi bidrag? Klikk HER.

 

Vil du bli min samarbeidspartner? Kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for et hyggelig tilbud.

 

Min Instagram: @theajamne

Min Facebookside: Thea Jamne

 

Feil oppmerksomhet og trakassering!
Semifinalist 2019
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på