fbpx

En verden full av kvinner

IMG_4413-_20190308-145040_1

Think equal, build smart, innovate for change er temaet for kvinnedagen 2019, med fokus på innovasjon.

Det er ingen hemmelighet at kvinner over hele verden blir behandlet ulikt i forhold til menn, dessverre. Kvinner kjemper for sine rettigheter, og for å få likestilling. Brudd på menneskerettigheter skjer ved at kvinner blir diskriminert, undertrykt, og opplever vold, noe som gjør at jenter og kvinner ikke får utviklet seg slik dem skal.

For å snakke om jenters og kvinners helse, har de spesielt mangel på rettigheter og vern mot sykdommer, overgrep, tilgang på prevensjonsmidler, og å gjennomføre graviditet og fødsel etter egne behov og ønsker. FN jobber med at tvangsekteskap, menneskehandel og kjønnslemlesting skal stoppes, og dette innen 2030. Dette er bærekraftige mål, og disse er laget for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet, diskriminering av kvinner og klimaendringer. Da må store globale endringer skje, vi kjemper tross alt for en verden fullt av likestilte kvinner og menn.

Vi må fortsette å kjempe, gratulerer med dagen!

Foto: Iselin Jamne

 

Jeg er på utkikk etter samarbeidspartnere, kontakt meg på mail for å høre hva jeg har å tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Instagram: @theajamne

Facebook: Thea Jamne

Kjære kvinner // Bilder til semifinaleuttak
Semifinaleuttak 2019
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på