Semifinaleuttak 2019

cocktail

Hei dere!

Jeg er en jente fra Opprgård. Oppegård ligger i Oppegård kommune som ligger på østsiden av Oslofjorden og grenser mot Oslo.

Jeg har valgt å legge ut mine semifinaleuttak-bilder på selveste kvinnedagen. Det har jeg gjort bevist fordi kvinnedagen er en markering av sterke kvinner, og det er akkurat dette Miss Universe handler om.

Da jeg skulle ha photoshoot for bilder til semifinaleuttaket, ønsket jeg at bildene også skulle vise min tilknytning til hjemstedet mitt som jeg er så stolt av.

Roald Amundsen, den kjente polfareren og oppdagelsesreisende, kom fra Oppegård. Han er kjent for blant annet å være førstemann til å nå Sydpolpunktet i 1911 og for å ha seilt Nordvestpassasjen i 1903. Hans vakre bolig Uranienborg ligger på Svartskog i Oppegård, i flotte naturskjønne omgivelser, og ble derfor en perfekt location for bildene mine. De fleste bildene ble tatt utenfor hans hus og hans badehus. I tillegg valgte fotografen min og jeg å ta noen bilder utenfor Vila Sandvigen som ligger langs Gamle Mossevei ved Gjersjøen- også et vakkert sted med mye historie.

Bildene er tatt av fotograf og stylist fra Oppegård, A.J-AngelsPhotography.

 

Det har vært veldig spennendene, lærerikt og unikt å få være med på Miss Universe Norway så langt, og jeg føler meg beæret for at jeg har fått være med på denne reisen som for meg startet 27 januar-19. Jeg vil virkelig gjøre mitt beste for å være en god representant, rollebilde og forbilde for andre. Denne konkurransen handler om så mye mer enn ytre skjønnhet, det handler om å være «Beauty with a purpose», som vil si at jeg som deltaker skal være like vakker på innsiden som på utsiden. Det handler om å se andre og gjøre en forskjell. Jeg mener at jeg så absolutt har disse kvalifikasjonene og jeg ønsker å utvikle meg videre.

Jeg har til nå i mitt liv vist at jeg har vilje til å ville når jeg ønsker å nå et mål, og nå er målet mitt å bli Miss Universe Norway! Håper Miss Universe Norway ønsker å satse videre på meg, JEG SKAL GI ALT!

Jeg er godt i gang med å blogge og med å skaffe meg samarbeidspartnere. I tillegg har jeg fått førstesideomtale i lokalavisen. Dette er veldig gøy og jeg klar for videre jobbing og nye utfordringer!

Vi er nå 20 sterke kvinner igjen som kjemper om en semifinaleplass, og jeg ønsker alle sammen

 LYKKE TIL <3

Om du har lyst til å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på mine sosiale medier:

Instagram: henriettejhauge

Facebook: Henriette J. Hauge

 

 

En verden full av kvinner
Gratulerer med dagen jenter!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på