Kjære kvinner // Bilder til semifinaleuttak

Hei alle vakre mennesker!

Først vil jeg starte med å gratulere alle sterke, uavhengige, talentfulle, godhjertede og fantastiske kvinner med dagen.  Verden hadde aldri vært den samme uten dere og jeg er stolt av å få være en del av dere, ikke minst få lære av dere, motiveres av dere og få vokse under deres vinger! <3

På tirsdag hadde jeg denne morsomme shooten med ei superflink dame som heter Heidi Melissa Davidson.  Å få skinne litt ekstra foran kamera i nydelige kjoler og høye hæler er alltid en herlige følelse.  Man føler seg vakker, sterk og uavhengig og det er verdier jeg setter høyt.  Hun var veldig profesjonell, flink og morsom å jobbe med og hun hadde mange ideer og det er alltid gøy!

Bildene er til morgendagens semifinaleluttak og jeg er så spent!  Det har vært en boost med selvtillit og en stor ære å få være en del av noe så stort og bra.  Å få stå likt med 17 andre fantastiske jenter er virkelig inspirerende og gøy i seg selv.  Hadde det vært opp til meg skulle vi alle fått lov til å gå nedover catwalken i vakre kjoler og med hver sin krone. Det hadde vært fint det.  Jeg er så takknemlig for den reisen jeg allerede har fått være med på og håper selvfølgelig at dette bare er starten.  Jeg krysser fingrene og håper virkelig at jeg får være med videre, det hadde vært stort.  Uansett hva som skjer i morra, så skal jeg være stolt og takknemlig og skal heie frem alle de vakre og sterke kvinnene på min vei.

Å stille i bikini profesjonelt foran kamera er virkelig er stor seier i seg selv.  Å gå fra å være den usikre jenta på ungdomsskolen som ikke var med på svømming fordi hun ikke ville vise seg i bikini, hun som trente istedenfor å spise nok.  Hun som hadde lange gensere for at rumpa ikke skulle vises.  Hun som mistet seg selv.  Den jenta har nå smilt i bikini og jeg må få lov til å si at jeg faktisk er veldig stolt over alt jeg har klart å bygge opp på disse årene.  At jeg har tatt steg for steg.  At jeg har gått fra å være min verste fiende til å holde min egen hånd og si at ting skal gå bra.  Dette er nok ikke bare stort for meg, men for de rundt meg også.  Det har vært mange år med tøffe tak, men mamma, pappa, venner, ukjente, se på meg nå.  Jeg klarte det.  Og selv om jeg fortsatt har mange skritt igjen å gå, så vet jeg at jeg har fantastiske mennesker rundt meg som går med meg og som alltid vil holde hånda mi.  Jeg er overveldet, ydmyk og takknemlig. Om noen hadde sagt til meg for ett år siden at jeg skulle være med i Miss Norway og stille i bikini, så hadde jeg nok ledd, men det var virkelig denne boosten jeg trengte og jeg er så spent på hva dette året vil bringe!

Kjære Heidi!  Jeg er så ufattelig takknemlig for at du kunne stille opp på så kort varsel, alt du la i shooten og at du gjorde dette for meg.  Du er utrolig talentfull og jeg håper jeg kan jobbe med deg igjen!  Profesjonell, jordnær, hyggelig og veldig trivelig.  Følte meg trygg og det er viktig i en sånn setting.  Nok en gang, tusen tusen takk.  Du er en engel og en hverdagshelt!

Alle bildene er tatt av Heidi Melissa Davidson / Photographer Heidi Davidson <3

Om du ønsker å kontakte meg angående sponsering eller bare vil sende meg en melding, så gjerne kontakt meg på mailen min som er Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Semifinaleuttaket 2019
En verden full av kvinner
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på