Semifinaleuttaket 2019

DSC_0397

Heeei ! Dette er mitt første blogg innlegg. Nå har noen av dere ventet spent på dette. De fleste kjenner meg igjen fra før, har vært deltaker tidligere (2016). Men vil gjerne introdusere meg for nye følgerne mine. mitt navn er Gulsum (kall meg for gullet ) fra Oslo, 25 år. Største grunnen til at jeg meldte meg på nytt er at jeg er mye mer selvsikker! Noe som er utrolig viktig i denne konkurransen. Mange tror at hovedfokuset i konkurransen er utseende, men dessverre har fleste av dere feil. Det er ikke nok med skjønnhet... du må være en god rollemodell. Har lært masse siden sist og ble kjent med utrolig hyggelige mennesker på veien hvor jeg kommer til å ha kontakt videre i livet mitt. Dere skal lese mer om meg videre, blant annet hva jeg liker og hva jeg mest er opptatt av! Gleder meg til å bli kjent med de andre deltakerne. 

Har vært på shoot med Daniel Millan, en utrolig dyktig og flink fotograf! ikke minst utrolig hyggelig!! Anbefaler for de som vil føle seg komfortable foran kamera. 

 

 

 

Dere som vil samarbeide med meg kan gjerne kontakte meg på mail, Facebook eller Instagram.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: Gulsum Tulun

instagram: nataliegul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We Are Changing The Game
Kjære kvinner // Bilder til semifinaleuttak
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på