fbpx

Jeg kan endelig si det!

IMG_3417forsidebilde

Nå kan jeg kan endelig si det til dere: godt nyttår alle sammen, og velkommen 2019! Håper alle har hatt en fin jul og fått en god start på året. I juleferien har jeg vært hjemme og kost meg med familien min, spist god mat og tatt livet helt med ro. På nyttårsaften fikk vi mange julebukker på døren som sang fine julesanger, og de fikk selvfølgelig noe godt med seg. Seinere spiste jeg julemat med familien min, før jeg feiret kvelden videre med gode venner.

Nå er jobb og skole fullt igang for mange etter en avslappende juleferie, og noen starter sine nyttårsforsetter. Nytt år, nye muligheter! Har du noen nyttårsforsetter? Kanskje du vil finne deg en hobby, være flinkere til å drikke vann, eller bare nyte livet? Uansett hva det er kommer du til å klare det!

Jeg er klar for dette året, og er spent på hva 2019 bringer.

 

 

Foto: Iselin Jamne

Følg meg gjerne på Instagram: @theajamne, og lik Facebooksiden min: Thea Jamne

Jeg ønsker samarbeidspartnere, så hvis dette høres interessant ut, kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mitt 2018 - Friår, utfordringer, høydepunkt og rei...
Grunnen til at jeg meldte meg på MissNorway.
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på