Mitt 2018 - Friår, utfordringer, høydepunkt og reiser

cover

Hei alle fine, godt nyttår! Jeg håper alle har hatt en fin jule -og nyttårsfeiring. Her har det nesten gått i ett på jobben og merket det var godt med noen fridager med venner og familie. Dette har vært året for å finne meg selv, mine interesser, nye utfordringer og minner for livet.

Reise - Dette har jo vært et år med litt reising for min del. Jeg jobbet veldig mye for å spare opp til backpacking med mine to bestevenner og det er jeg så glad for at jeg gjorde. Et av høydepunktene denne turen, må være da vi var i Angkor Wat. Det er et veldig kjent sted i Cambodia med utrolig fine templer og det var bare helt nydelig å se på. Anbefales på det sterkeste å gå hit om du skal besøke dette landet.
 
Høydepunkt - Jeg tror høydepunktet mitt definitivt var da jeg bestod fagprøven. Den var så vanskelig, men jeg nektet å gi opp før jeg hadde klart den. Fagprøven var jo selvfølgelig gøy, men mye gikk galt mot slutten og det var veldig stressende. Jeg tror alle har kjent på den følelsen at man nesten vil gi opp, fordi man føler man ikke klarer det. Oppi alt dette sa jeg til meg selv at dette skulle jeg klare, og det var en helt ubeskrivelig mestringsfølelse da jeg fikk gladnyheten om at jeg fikk fagbrevet.
 
Utfordring - Dette året har vært året som har bydd på mange gøyale utfordringer. Både konkurranse, jobb og skolemessig. Det er mye som skjer bak et hvert av resultatene man ser. For eksempel om man åpner en egen bedrift, blogger eller holder på med skolen, så er det ingen som vet hvor mye arbeid man faktisk legger i det hele.
 
 
Jeg merket i fjor at det til tider var litt av en utfordring og kombinere alt jeg skulle gjøre. Rett før finalen jobbet jeg nesten hver dag på jobben, trente daglig, øvde catwalk, øvde på prestering, sceneoptreden, blogget, gjorde sponsorarbeid, lage presentasjonsvideo, reklamefilm, manus, forberede meg internasjonalt, snakket med pressen, finne fotografer, stylister og alt det gøye i konkurransen. Men det er selvfølgelig en utfordring når man jobber for noe man ønsker å oppnå og kombinere alt til tider.
 
Foto: Daniel Millan
 
Jeg reiste jo også på backpacking oppi alt dette, så alt av bilder og videoer som er obligatoriske i Miss Norway til Finalen, gjorde jeg før jeg i det hele tatt visste at jeg var finalist, men det er jo aldri dumt og ligge et steg foran!
 
Jeg håper dere likte innlegget og dere må gjerne komme med tips om dere ønsker jeg skal skrive om noe spesielt i kommentarfeltet under.
 
Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
Fotograf cover bilde: Vestgardenphoto
 
 
Ønsker du et samarbeid med meg som kan være med å øke din virksomhet? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
 

 

Fordommer, en uheldig samfunnseffekt - Eirin Tunhe...
Jeg kan endelig si det!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på