fbpx

Grunnen til at jeg meldte meg på MissNorway.

Først og fremst var og er grunnen til at jeg meldte meg på Miss Norway, å få gjøre noen forandringer her i verden. Som ei lita jente har jeg alltid uroet meg selv med det konseptet at mennesker trenger hjelp der ute. Men det er en sak jeg brenner litt ekstra for, og det er mental helse. Nesten 3 av 10 jenter som går på videregående viser symptomer på depresjoner. De fleste barn og unge har god fysisk helse, imildertidig er det en betydelig andel av barn og unge som sliter med angst og depresjon og andre pysiske vansker. Blant ungdom har det vært langt flere jenter enn gutter med psykiske vansker. 25 elever på ungdomsskolen har blitt plaget med søvnproblemer i løpet av de siste ukene. 

Dette er veldig viktig for meg, for jeg føler ikke mentale problemer blant mennesker blir tatt like seriøst og viktig, som man kanskje gjør med en fysisk skade. En mental lidelse kan være like dødelig som en eventuell fysisk sykdom. Mange finner en destruktiv måte å selvmedisere seg selv på; som for eksepmel rus og selvskading. Og i de verste tilfellene, ender det dessverre også med døden for noen. 

Og til deg som leser dette; følg meg videre og prøv å få noen endringer på dette. Og til dere som sitter alene i kjelleren deres, jeg ønsker at dere skal vite at dere ikke er alene.

Jeg kan endelig si det!
En liten introduksjon
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på