fbpx

En liten introduksjon

Hei. Mitt navn er Nina Bye, kommer ifra en vakker liten by kalt Levanger, som ligger i Trøndelag. Her bruker jeg mesteparten av tiden min til å trene eller bare tilbringe tid sammen med venner og familie. Og når jeg ikke er her, driver jeg og reiser litt kloden rundt;) På den måten kan jeg bli kjent med flere mennesker og forskjellige kulturer, og det er en lærdom jeg setter pris på. Jeg er takknemlig for dette privilegiet. Jeg var nylig i Thailand i fem måneder.

Siden dette er introen, må jeg også nevne at jeg er halvt Thai. Derfor har jeg en stor tilknytning til dette landet. Mens jeg var i Thailand, var jeg også innom flere skoler i landsbyområdene. Det er langt ifra som i Norge, de har mangel på en del ressurser; som for eksempel skolebøker, skriveutstyr, hobbyartikler og diverse. Jeg skal komme nærmere inn på temaer som Thailand, ting jeg brenner for og hvorfor jeg søkte på Miss Norge, i senere innlegg. Jeg håper også min deltagelse i denne konkurransen kan være et hjelpemiddel som vil gjøre det enklere for meg å faktisk gjøre en endring på de tingene jeg mener burde bedres, både her i Norge og ellers i verden. 

Håper dere vil finne bloggen min interessant, og vil følge meg videre på reisen til Miss Norge. :) 

Grunnen til at jeg meldte meg på MissNorway.
Den største gleden er å glede andre
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på