fbpx

Video og Møte med Natalie glebova

Hei, alle sammen!

Finalen nærmer seg med stormskritt nå. Hvis du har lyst til å stemme på meg, send SMS med ”MissU 7” til 1963. Love you all.

Beklager at bloggen har fått lite oppdateringer i det siste. Men det har seg nemlig slik at jeg har vært en liten stund i Thailand, og vært veldig opptatt der. Så har derfor dessverre ikke fått tid til å blogge, det har gått med en del tid med forberedelser til missekonkurransen, og ellers har det blitt prioritert tid til å møte familie. Jeg kommer til å legge ut mer om Thailands turen min og bilder derfra i senere innlegg. Også tipse om turistattraksjoner jeg har vært på. Men dette innlegget skal først og fremst handle om Natalie Glebova, og mitt møte med henne. Jeg hadde aldri truffet henne tidligere, men jeg har snakka med hun over nettet og gjennom videosamtaler. Men denne gangen fikk jeg faktisk møte henne face to face. Hun inviterte meg hjem til seg. Hun tok meg igjennom flere prosesser for forberedning og jeg føler meg mer klar nå. Så er veldig takknemlig. Natalie er ikke bare ei vakker kvinne, men hun er også en inspirasjonskilde og gir mange gode råd. Vi tok noen bilder, som jeg har lagt ut på sosiale medier og hun la også ut et filmklipp med oss sammen på hennes instagram konto. Hun er først og fremst kjent for å vinne Miss Universe 2005, hvor hun representerte Canada. Det var vel også springbrettet til hennes karriere. Hun har etter Miss Universe skrevet to bøker. ”Healthy Happy Beautiful” og ”I Am Winning – A Guide to Personal Empowerment”. Selv har jeg kjøpt sistnevnte, og holder på å lese den nå, og anbefaøer dere også å lese den. Boka handler om Natalie sine egne forberedelser før Miss Universe, men det viktigste budskapet i boka er hvordan du faktisk begynner å tenke som en vinner. Dog den er ikke aktuell bare for de som konkurrerer. Jeg vil påstå det er en bok man kan bruke og som kan hjelpe deg til oppnå mål du har, eller lykkes på andre plan i livet.

Ellers er Natalie kjent for å være TV-host, modell, motivator (motivational speaker). Hun har egentlig hjulpet meg gjennom hele deltagelsen, som min coach. Hennes spesialitet er å hente mental styrke. ”It’s all about your mindset”. Hun forteller jo at det selvfølgelig også er mer enn bare den mentale biten, men det er det mentale som er det aller viktigste, og det er der det sitter, og starter. Så det er veldig viktig. Uansett hva slags mål du har, må du starte en mental prosess i hodet først.

 

Ønsker du å stemme på meg som folkets favoritt, skriver du ”Missu 7” og sender til 1963. Per stemme koster 20kr. Jeg vil takke alle som allerede har stemt på meg.

Ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette,  send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller min facebook side Nina Bye - Reisen til Miss Norway 2019 så hører du fra meg snart!

Spennende photoshoot for min sponsor
Bli med å holde Norge rent!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på