fbpx

Vær forsiktig med deres sosiale medier!

I går skjedde det noe veldig fælt. Jeg vet i grunn ikke hvordan det skjedde. Kanskje jeg har vært for sløv, i den form at jeg har vært innlogget på noen andre sin enhet og glemt å logge ut igjen? Eller kanskje noen har klart å hacke meg. Jeg aner ikke hvem eller hvordan det skjedde, men i hvert fall er det noen som har misbrukt Instagram kontoen min. Og det er så lite gøy! Jeg skal selvfølgelig prøve å finne ut hvem det er. Men jeg brukte hele dagen i går til forklaringer og prøve å beklage. Jeg ville jo aldri skrevet de tingene som ble skrevet, men føler likevel ansvar og skyldfølelse.

Jeg har jo vært påpasselig med å logge ut av for eksempel Instagram hvis jeg har hatt behov for å låne noen andre sin enhet, men jeg kan ikke garantere med 100% sikkerhet at det ikke har skjedd en glipp der. Eller kanskje passordet mitt har automatisk blitt lagra på en måte. Jeg vet ikke hva som skjedde, jeg synes bare det er dårlig gjort, og så sykt unødvendig.

Foto by : Fotofashion.no

Selv om det ikke var jeg som skrev de ufine kommentarene, har jeg dårlig samvittighet ovenfor personen det gjelder og jeg beklager på det dypeste at dette måtte skje. Jeg skifta selvfølgelig passord med en gang, og i fremtiden skal jeg verne alle sosial medier som tilhører meg bedre. Jeg vil ikke at mitt navn skal bli misbrukt på denne måten igjen, og bli assosiert med på å slenge negative kommentarer til noen andre.

Jeg vil også oppfordre alle dere andre til å passe på passordene deres, og være forsiktig når det gjelder både egen telefon, men i hvert fall hvis dere skulle bruke en ukjent enhet en gang. Det er veldig viktig. Dere ønsker ikke at noe slikt eller verre skal skje.

 

 

 Ønsker du å stemme på meg som folkets favoritt, skriver du ”Missu 7” og sender til 1963. Per stemme koster 20kr. Jeg vil takke alle som allerede har stemt på meg.

Ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette,  send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller min facebook side Nina Bye - Reisen til Miss Norway 2019 så hører du fra meg snart!

 

Hør på meg på NRK RADIO P2 EKKO
Vinn en photoshoot for deg og en venn!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på