fbpx

Sneek peek Video før finalen

 

God Onsdag alle sammen !

Finalen nærmer seg med stormskritt nå. Hvis du har lyst til å stemme på meg, send SMS med ”MissU 7” til 1963. 

Finalen er nå om to dager, derfor har jeg laget en liten sneak peek film av meg selv. Dette er da i samarbeid med min favoritt fotograf i Bangjok i Thailan http://everythingtom.com/⁣. Han har fotografert alt av kjendiser i Thailan til tidligere Miss Universe vinnere, Jeg er svært takknemelig for at han tok seg tid til å ordne dette for meg.

Photo by: Everything Tom

Ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette,  send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller min facebook side Nina Bye - Reisen til Miss Norway 2019 så hører du fra meg snart!

 Ønsker du å se finalen ?
Finalebiletter  er tilgjengelig her: https://shop.missnorway.org/produkt/billett-til-miss-norway-finale-2019/?fbclid=IwAR0iw8l3tDDP1w7UPJeJFgKDXLXMNXe7ZU8w67wREm65coovdthsWdc7Phg
Mine tilbakeblikk Miss Norway 2019
Spennende photoshoot for min sponsor
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på