fbpx

Semifinaleplassene er bestemt

IMG_4387

Jeg har ventet i spenning med sommerfugler i magen, og nå er semifinaleplassene bestemt.

Jeg kan endelig fortelle dere at jeg nå er semifinalist i Miss Norway! Ord kan ikke beskrive hvor takknemlig jeg er, for å få denne sjansen til å slå gjennom med hva jeg er god for. Vi er 12 vakre semifinalister som konkurrerer om å kjempe seg til førsteplassen. Jeg skal fortsette å gjøre mitt aller beste, og så vil jeg takke alle dere som leser bloggen min, og støtter meg gjennom konkurransen.

Videre fremover skal jeg lage en presentasjonsvideo om meg, som skal være klar til finaleuttaket. Det kan dere glede dere til, det gjør i hvert fall jeg! Jeg skal også fortsette arbeidet med å skaffe meg presseoppslag, sponsorer, øve på catwalk, og selvfølgelig blogge. Det synes jeg er utrolig gøy, det gir en annerledes og spennende utfordring i hverdagen.

Foto: Iselin Jamne

 

Vil du være min samarbeidspartner? Kontakt meg på mail for å få et hyggelig tilbud: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg gjerne på Instagram!

Lik og del min Facebookside :)

 

Jeg er semifinalist!
Nå kan jeg endelig slå ut håret og si at jeg er me...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på