fbpx

Bergen på sitt vakreste

56377159_805560146468246_5025205821873586176_n

Det har vært mange regnfulle, kalde dager, og det begynner særlig vi bergensere å bli lei av. På torsdag snudde det! Det har vært hele 19 grader og sol her i vakre Bergen. Dette er den varmeste dagen hittil i år, så det er tydelig at våren er her allerede. Det skal sies at regnværet er sjarmerende for byen, men Bergen er helt klart på sitt vakreste når det er sol og fint, uten tvil.

Med en gang finværet er her, hiver alle på seg sommertøy som har lagt i skuffer og skap i altfor lang tid. Kanskje noen bader (selv så kaldt det er i vannet), soler seg på plenen, kjøper seg en is, eller går en tur i parken. Jeg nøt finværet i sentrum og gikk på gratiskonserten Vinterlyd. Det var god stemning, kjente artister, og ikke minst - varmt i luften!

 

Helgens vær startet så og si like fin som torsdagsværet, mens lørdag i dag er litt kjøligere. Solen skinner enda, noe den skal i neste uke også.

Det er travle tider framover, da jeg er begynt med planlegging av presentasjonsvideoen av meg som skal sendes inn til finaleuttaket 9. mai. Innspilling begynner allerede neste uke, og jeg gleder meg veldig mye til dette!

Foto: Privat

 

Ønsker dere en fortsatt god helg videre :)

 

Følg meg gjerne på Instagram, og lik Facebooksiden min.

Vil du gi din bedrift større synlighet? Kontakt meg på mail for å få et godt tilbud: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Forsiden av avisa!
Er du klar for nye veier?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på