fbpx

Jeg er i avisen!

IMG_3784

I dag kan du lese om meg i Sydvesten! Intervjuet foregikk en stund før semifinaleuttaket som var 9. mars, og jeg ble intervjuet av en veldig hyggelig dame som da jobber i Sydvesten avis. Dette er en del av Bydelsavisene i Bergen.

Det er første gangen det blir laget en reportasje om meg, og jeg syns intervjuet helt klart gikk til mine forventninger. Vi var på kontoret til journalisten, i et koselig lokale midt i Bergen sentrum. Vi pratet om min deltakelse i Miss Norway, og hva jeg står for i konkurransen. I artikkelen leser du litt av hvem jeg er, og hvorfor jeg syns min sak er så viktig.

Tusen takk til alle leserne mine som følger med på meg gjennom bloggen! Følg meg gjerne på Instagram og lik Facebooksiden min :)

 

Ønsker du å samarbeide med meg meg? Kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Utrop i dag: Gutten som kan bli Norges vakreste kv...
Intervju i Nettavis.
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på