fbpx

Intervju i Nettavis.

Hey beautiful people !

Beklager for at jeg har vært dårlig med oppdateringer i det siste. Jeg har vært veldig opptatt med footsoshoot og filming til en Youtube Kanal jeg skal lage (som blir da på Engelsk) Slik at alle nasjonalt og internasjonalt kan følge med min Reise videre mot finalen. Nå som jeg er semifinalist kommer jeg til å jobbe mye hardere mot finalen, så dere alle der ute skal få se mye mer av meg.

Takk til min fantaskiske fotograf Marta Murawska -Photo

Jeg har vært på intervju med https://www.innherred.no Der vi hadde en samtale om 1. Hvordan føles det å ha kommet så langt, Hva har du gjort for å bli blant de 12 best og. Hva er min plan er nå for å komme til finalen. Det kom et annet intervju i avisa 3 dager senere om meg å at jeg er videre i konkurransen. Men jeg skal skrive om avisartikkelen i senere innlegg her for å holde dere oppdatert. Jeg legger en direkte link til intervjuet på slutten av dette innlegget.

Ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette, send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller min facebook side Nina Bye - Reisen til Miss Norway 2019 så hører du fra meg snart!

Instagram: Ninabyeofficial

Fotograf: Marta Murawska -Photo

Direkte link til intervju: https://www.innherred.no/nyheter/2019/03/17/180-meldte-seg-p%C3%A5-Miss-Norway.-N%C3%A5-er-24-%C3%A5ringen-fra-Levanger-blant-de-12-som-er-med-videre-i-skj%C3%B8nnhetskonkurransen.-18675976.ece

Jeg er i avisen!
Hvor ofte ser du deg selv i speilet ?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på