Hvor ofte ser du deg selv i speilet ?

I mange år har denne debatten pågått, at flere tror at skjønnhet bare handler om det ytre. Dessverre glemmer mange at skjønnhet handler om så mye mer, og at skjønnhet er forskjellig fra menneske til menneske. Skjønnhet kan være alt fra kunst, natur, følelser, snillhet og gode gjerninger, til fred, omtanke, empati og sympati. Skjønnhet kan være så mye forskjellig, men ikke en bestemt ting, fordi hva som er skjønnhet defineres forskjellig hos enhver.

Dette er hva som skjer når noen tolker skjønnhet på denne måten, du kan se hva jeg mener her.
Jeg har gått helse og hudpleie linjen og har lært en del om dette og det er noe jeg ikke anbefaler på det sterkeste. Botox er bra for medisinsk bruk men anbefales ikke for skjønnhet.
 

Det er veldig mange influencere i dag som promoterer skjønnhetsoperasjoner og behandlinger for å endre utseende sitt, noe som betyr at de konkluderer med hva faktisk skjønnhet er.

Jeg mener at man heller burde jobbe med selvtilliten sin, istedenfor å sette en maske over det ved å fikse på seg selv.

Det er veldig mange gutter og jenter som sliter med selvtilliten sin en eller annen gang, og har følt at det er noe de må endre på.
Jeg har selv tenkt tanken på å fikse på meg selv på forskjellige måter fordi jeg leste forskjellige nyheter, leste i magasiner og så overalt hva andre mente var ekte skjønnhet.

Etterhvert skjønte jeg at det ikke var kroppen min det var noe feil med, men heller selvtilliten min. Jeg har en venninne som jobbet hardt med meg for å komme meg over det, noe jeg er veldig takknemlig for til den dag i dag. Jeg turte aldri engang å gå i penklær, kjoler, bikini, og alt som viste former eller hud fordi jeg var ekstremt redd for hva andre ville si om kroppen min. Folk pleide å se på meg og kommentere kroppen min før, for jeg har vært ekstremt undervektig av sykdomsmessige grunner, men har bare lært meg nå til i dag at hva folk sier og mente betydde ingenting etter at jeg bygget på selvtilliten min. Det var et stort prosjekt jeg jobbet med, men jeg er så utrolig takknemlig for å ha startet med det og jobbet hardt for å oppnå den gode selvtilliten jeg har i dag. Til dags dato kan jeg gå i hva slags klær jeg vil, og føle meg komfortabel med det.
 

Noen influencere gjør dette kanskje fordi de blir sponset av forskjellige klinikker eller produkter.
Mange der ute har dårlig selvtillit, og når de fikser på seg selv og blir sponset så hjelper det ikke med å øke sin egen selvtillit det hjelper bare markedet med å tjene mer og vi føler oss mer dårlige om oss selv.

Veldig mange jenter, til og med mindreårige, ser på disse som forbildet deres, og dagens influencere har veldig stor påvirkning hos følgerene deres.

Mange kanskje misbruker makten deres fordi de vil tjene mer eller for å bli mer kjente. Andre kanskje undervurderer hvor stor påvirkning de har og tenker ikke helt over konsekvensene som følger.

Problemet er ikke bare influencerene, men også mange nyhetssider og medier som fokuserer mye på for eksempel forskjellige kjendiser eller influencere nye skjønnhetstips eller drama istedenfor viktigere nyheter. Her om dagen var det for eksempel en skyte episode I New Zealand, og alt jeg så var et innlegg om Kylie Jenners nye kosmetikk!
 

Jeg har ikke noe imot at folk endrer på utseende, men synes det blir feil hvis noen gjør dette valget på bakgrunn av andres påvirkning for å få dem til å oppfylle deres krav om hva skjønnhet er.
 

Jeg er så glad og takknemlig for at i Miss Norway så ser de på det indre i oss og ikke bare etter hva som definerer oss som pene.

For skjønnheten vår kommer fra sjelen vår. Og det er det de har stort fokus på her.
Jeg er så takknemlig og stolt av å si at jeg er semifinalist her for jeg føler at jeg gjør mer godt for andre og meg selv enn å endre meg selv, jeg viser den sanne meg uten å bli dømt for det, og faktisk de engasjerer oss med å være oss selv og være snille og gode mot andre og mot oss selv.
Jeg vil takke Knut Yrvin og Armand Bye så mye som tar vare på oss og minner oss hverdag om at vår skjønnhet er fin akkurat som den er og minner oss på hvor fantastiske deltagere og eller semifinalister vi er.
 


 Håper at med dette innlegget så kan folk se seg i speilet å ha en god følelse.om du er interessert i å lese eller høre mer om dette, kan du sjekke ut de linkene her:

kristingjelsvik

minmote

Nå har vi nådd bunnen!!

debatt om kroppspress

 

Fotograf: Daniel Millan

☺️For å følge meg underveis i konkurransen
følg meg gjerne på mine sosiale medier!☺️

Instagram: Simat_al

Facebook: Simat Al-Kuhaili - Veien min til Miss Norway 2019

Jeg søker samarbeidspartnere, 
dersom du ønsker et samarbeid med meg eller om du har noen spørsmål
kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Facebook: Simat  Mobil: 95062949

Intervju i Nettavis.
Startsiden.no: Eirin (26) ble født som gutt – nå d...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på