Startsiden.no: Eirin (26) ble født som gutt – nå deltar hun i Miss Norway

Linken til artikkelen: https://www.startsiden.no/nettliv/2019/03/20/195562814/eirin-26-ble-fodt-som-gutt-na-deltar-hun-i-miss-norway

(Foto: Tina Bergersen/www.tinabergersen.com)

 

Tusen hjertelig takk til Startsiden.no som tok kontakt med meg for noen dager siden. Avisartikler om meg har tatt internett med storm. Samtidig kom det mange positive og støttende meldinger. Er vi klare for frihet til å leve som den man vil? Frihet til å elske og frihet til i det hele tatt å puste? Jeg jobber meg frem for å være et symbol for "possibility" og "freedom". Du har rett i til å kontrollere ditt eget liv. Du har et valg. Det valget bestemmer du helt selv. Strål fra innsiden, skyt ut lyset med en hastighet på mer enn 299 792 458 m/s. Få levende organismer i den andre delen av universet til å få et innblikk i hvem du er og hva du står for. La aldri parallelle universer i å hindre deg i å blomstre som en lotus.

 

Med vennlig hilsen

Eirin Grinde Tunheim

 

Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg på facebook:https://www.facebook.com/eirintunheimveientilmissnorway2019/

Følg meg på instagram: https://www.instagram.com/eirin_tunheim/

Hvor ofte ser du deg selv i speilet ?
Råh AS, din naturlige skjønnhet
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på