fbpx

Introduserer min sponsor: Yo-Thai restaurant, Drammen มาทำความรู้จักผู้สนับสนุนหลักของเอรินค่ะ Review

 

(Photo: Yo-Thai Norway Facebook)

*Inneholder reklamer*

 

Norwegian language: 

Hei, kjære lesere. Nå er jeg ferdig med alle eksamener dette semesteret (har de to siste pasientene i morgen). Jeg er nå ferdig med mitt 3.år på odontologi. Jeg hadde praktisk eksamen som tilsvarer 20 studiepoeng og en samfunnsodontologi-eksamen tilsvarende 10 studiepoeng. 

 

I dag skal jeg tar dere med meg til Drammen by. Hvor  det ligger en restaurant som heter Yo-Thai. Yo-Thai tilbyr både thaimat, sushi og dessert. De er veldig gode på sushi. Hver gang vi besøker dem, får vi alltid ekstra sushibiter. Vi er som en familie. Det er jeg veldig takknemlig for. 

 

Jeg har planlagt dette samarbeidet siden juleferien. Tidligere har jeg lagd en video på Youtube om restauranten. Du finner linken nedenfor. Der får du se hvor koselig min familie er. 

 

Lenken til restaurantens facebook-side: https://www.facebook.com/yothaidrammen/

(Photo: Yo-Thai Norway facebook)

Besøksadresse er: Rådhusgata 2, 3016 Drammen, Norway. 

 

Telefon: 401 89 826 

Åpningstid: 10:00-20:00. 

 

Tilbake til restauranten.  

(Photo: Yo-Thai restauranten)

 

Restauranten har en veldig sentral plassering i byen. Rett ved Bragernes torg. Her får du servert sushi og førsteklasses mat fra Asia. Grade A premium-kvalitet, pluss 5-stjerners kvalitet. Det serveres eksotiske retter til enhver smak. Det er mulighet for å tilpasse rettene. 

 

For å lage en god sushi er det viktig med riktig valg av råvarer og ferdigheter hos kokken. Det velges de beste fiskeslagene hver dag og kombinasjoner av retter. Det er mulighet for å kjøpe filtrert sushi for dem som kanskje ikke vil spise rå. Det er viktig for alle medarbeidere å skape en hyggelig og behagelig opplevelse for kundene. 

 

Det er også en mulighet for å skreddersy menyer til selskaper. Det er mulighet for bedriftsarrangementer eller til private arrangementer. Alle er hjertelig velkomne i hjertet av Drammen sentrum. 

 

Litt info om team Yo-Thai. 

Det har alltid vært mangel på eksotiske og asiatiske opplevelser i Drammen. 2017 gikk en gruppe av folk fra ulike nasjonaliteter sammen for å starte opp en restaurant. Det viktigste i en restaurant er en kokk som virkelig brenner og har lidenskap for å lage mat. Derfor var utfordringen å skaffe seg en kokk med et talent. Alle detaljer var viktige i oppbyggingen av bransjen. 

Introduksjon til sjef: 

Chief Sakda er en av de beste sushikokkene vi har hørt om. Vedkommende har lenge jobbet på 5-stjerners hoteller omkring i verden. Chief Sakda har startet en rekke bedrifter i utlandet og i Norge. Helt fra valg av ressurser til servering av retter er viktig.Takket være chief Sakda som valgte å samarbeide med Yo-Thai, har vi kommet veldig langt. Det tar alle i restauranten hensyn til. Den første sushibiten du spiser her skal endre hele sushiopplevelsen din for resten av livet. 

 

Eksempel på meny 

  • Chef’s Menu (20) biter) 499 NOK
  • Chef’s Menu (35 biter) 749 NOK

 

There are all from 59 NOK like Nigiri laks 2 biter. Restauranten også tar hensyn til allergener. 

 

Sjekk restaurantens webside: www.yo-thai.com

 

Jeg var innom butikken i januar. Jeg må være ærlig å si at jeg elsker den opplevelsen jeg har der. Lidenskap for sushi har jeg lenge hatt siden første gang jeg ble introdusert for den japanske retten. 

 

Smak: 5 stjerner

Utseende: 5 stjerner

Plassering. 5 stjerner

Service: 5 stjerner

 

Total 5 stjerner gir jeg til restauranten. 

 

På JUST EAT har restauranten fått en score på 5.7 av 6 poeng, og ikke minst på Facebook-siden deres har de fått  5 stjerner. Dette innebærer et veldig godt inntrykk av besøkende. 

 

Thai-Language: 

กราบสวัสดีท่านผู้อ่านทุกท่าน 

 

ตัองขอขอบคุณสปอนเซอร์หลักของเอรินนะคะ ร้าน Yo-Thai ที่ Drammen ค่ะ สำหรับร้าน Yo-Thai นี้ได้ตั้งใจสร้างสรรค์อาหารประเภทซูชิและอาหารจากเอเชียที่นับว่ามีรสชาติที่น่าลิ้มลอง 

เมนูแนะนำก็มี ซูชิ 35ชิ้น 749kr และ 20ชิ้น 499kr. อยากจะบอกว่าเยอะและจุกมากๆค่ะอาหาร มีความตั่งอย่างแรง ใครอยู่แถว Drammen หรือปริมณฑลข้างเคียงเชิญมาลิ้มรสอาหารได้ค่ะ ไม่แพง มีตั้งแต่ Nigiri 2ชิ้น 59kr เครื่องดื่ม จองหวาน อาหารไทย ก๋วยเตี๋ยว ไทยจีน เกาหลี มีหมด ตามแต่ใจลูกค้าเลยค่ะ ร้านให้ความสำคัญกับความสด ความสะอาด และรสชาติมากๆ ที่สำคัญคือพนักงานใจดี ยิ้มแย้มแจ่มใส ทุกคนใส่ใจกับรายละเอียด หุ้นส่วนทุกคนตั้งใจที่สร้างร้านขึ้นมาเพื่อตอบโจทย์อาหารในปัจจุบัน รสชาติปรับให้เผ็ดน้อยเผ็กมากได้ค่ะ อย่าลืมแวะมานะคะ 

 

เอรินต้องขอขอบคุณผู้ใหญ่ใจดีมากๆค่ะ ร้าน Yo-Thai Norway ที่ Drammen นะคะ ผู้สนับสนุนหลักของเอรินในการประกวดมิสนอร์เวย์ 2019 การเข้าร่วมการประกวดจะเกิดไม่ได้เลยหากไม่มีสปอนเซอร์หลัก กราบขอบพระคุณอีกครั้งแบบแบมือด้วยค่ะ เปิดกรวยงามๆ 🙏🏼 เกี๋ยววันหลังมารีวิวให้อ่านอีกค่ะ วันนี้พึ่งสอบเสร็จมาสดๆร้อนๆเลยค่ะ จบปี3แล้ว สาขาทันตแพทย์ ว่าที่หมอฟันคนนี้เรียนอีก2ปีจะจบหมอฟันแล้วค่ะ 

 

จึงเรียนมาเพื่อทราบ

เอริน กรินเดอร์ ทูลแฮล์ม 

(photo: Aksel Jahre Mustaparta)

 

Send "MISSU 1" til 1963 for å stemme på meg.

_____________________________________

Med vennlig hilsen

Eirin Grinde Tunheim

 ________________________________________

Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg på facebook:https://www.facebook.com/eirintunheimveientilmissnorway2019/

Følg meg på instagram: https://www.instagram.com/eirin_tunheim/

 

For en opplevelse!
En dag på Beauty Camp
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på