fbpx

Den første jeg vil takke er...

IMG_40552

Du lurer vel kanskje på hvorfor jeg bruker en sash og tiara?


Jeg har feiret med venner, god musikk og deilig kake. Favorittkaken min, som jeg fikk servert, er helt klart gulrotkake! Når vi lager i stand til store festligheter her i hus, har vi alltid masse ballonger, konfetti, discolys og mere pynt. Jo mer, jo bedre! Dette er noe av det gøyeste jeg vet om, for jeg syns det er så kjekt å se gleden som spres når vi feirer. Å bli overrasket er vel enda gøyere - da ser man reaksjonen til når han eller hun kommer inn døren, og alle roper "Hurra!". Den livlige stemningen får meg til å smile fra øre til øre.

Tusen takk til familie, venner og mine flotte lesere som har gratulert meg. Jeg skal spise enda mer kake og kose meg masse, for i dag har jeg B U R S D A G! Nå er det bare ett år igjen til jeg blir 20, og jeg er ferdig med tenårene mine. Tiden går fort - så det er bare å nyte hver dag som går :)

 Foto: Iselin Jamne

 

Har du lyst å inngå et samarbeid med meg? Send meg en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg på Instagram for å se andre bilder som ikke ligger ute på bloggen.

Lik og del min Facebookside :)

Du vil aldri tro hva sjokolade brukes til!
Min første sponsor i Miss Norway 2019
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på