fbpx

Min første sponsor i Miss Norway 2019

Min første sponsor salong E6 Levanger

 //Reklame

Dere som følger Facebook-siden min og Miss Norway 2019 sine innlegg vet kanskje allerede at jeg har fått min første sponsor. Så, i dette innlegget vil jeg endelig få delt hvem det er med dere! Min fantastiske sponsor er ikke bare min favoritt frisør, men også en lokal sponsor fra Levanger, noe som gjør dette enda mer spennende for meg!Sponsoren min er Salong E6 som befinner seg på lokale kjøpesenter her i Levanger. Jeg gleder meg kjempemye til å samarbeide med dem.

 

Foto by: Ingmar Iversen

Nettsted: nobrafoto.no

 

Salong E6 ble etablert i 1986 av Svein Musum og drives nå av sønnen Per Ivar Musum, som jeg har vært i kontakt med, og etter kort tid har fått inntrykk av at er en flott fyr og ikke minst en god sjef! Salong E6 har over 33 års erfaring i bransjen så det betyr utrolig mye for meg at noen som de har troen på meg i konkurransen og framover mot finalen.

 

Behøver du hårklipp eller en skjønnhetsbehandling er dette salongen du burde ta turen innom. Etter et kort søk på nettet kan jeg se at de fleste er enige med meg da har fått 4.9 stjerner i snitt på fixit.no. Det er ikke ofte at en salong får en 5 stjerners rating, men Salong E6 har fått hele 1478 av dem. Det sier jo litt når vi bare er ca. 20,000 innbyggere her på Levanger.

 

Du kan sjekke hvilke behandlinger de tilbyr, hvilke merker du jobber med eller bestille en time kan du gjøre det her. (link til http://www.salonge6.no/CMS/Default.aspx)

Photo by: Ingmar Iversen

Nettsted: nobrafoto.no

 

Ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette,  send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller min facebook side Nina Bye - reisen til miss norway 2018 så hører du fra meg snart!

 

Nettside til sponsor: http://www.salonge6.no/CMS/Default.aspx

Tlf nummer for å booke time : 74 08 07 03

Du finner meg på facebook : https://www.facebook.com/Nina-Bye-Reisen-til-Miss-Norway-2019-221221582153757/

Instagram: ninabyeofficial

 

 

 

 

Den første jeg vil takke er...
Your Peace Is More Important?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på