fbpx

Hva skjer under finalen?

Heii❤️

Nå er jeg nettopp ferdig med 2,5 time med video møte over nettet med finalistene og noen av de som er i MissNorway organisasjonen. 

Vi snakket om hvordan hele finale-helgen skulle foregå, og hva som skulle skje. Jeg merket det begynte å krible i magen enda mer nå som vi snakket om det. Fordi nå så er det faktisk bare 3 uker til! Tiden går så utrolig fort, og det er så mye som skal gjøres før finalen. Vi fikk stilt litt spørsmål og snakket masse om finalen. Nå vet vi akkurat hvordan finale dagen skal gjennomføres! For oss finalister så starter helgen allerede på fredag🤩

Det var så koselig å se de andre finalistene igjen. Vi er en så utrolig fin og sammensveisa gjeng! Vi snapper på fritiden og holder hverandre oppdatert. 

Foto: Inge Strømseng

Her er foresten et av resultatene fra min siste shoot. Hva synes du?

Jeg fikk også vite for ikke så lenge siden at Miss Universe skal ikke lengre bli holdt i CostaRica! Det skal bli holdt i Israel! I desember 2021! Wow! Det hadde vært helt utrolig å kunne få reist dit å representert Norge! ❤️

Finalemøte!
Forberedelser til Haugesund
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på