fbpx

Hvem er jeg?

image1-3

Hei! Jeg heter Jessica Ruzafa og er 22 år gammel. For øyeblikket bor jeg i en liten by kalt Vestby. Jeg er veldig stolt av min spanske arv, ettersom begge foreldrene mine kommer fra Spania. Jeg har vokst opp i Askim, en by i Østfold, sammen med min fantastiske mor og mine to brødre. De har virkelig vært en stor støtte og har hjulpet meg til å bli den personen jeg er i dag. 

For tiden jobber jeg som butikksjef på heltid, og jeg elsker virkelig jobben min. Det er utrolig givende å kunne lede et team og bidra til å skape en god opplevelse for kundene våre. På fritiden liker jeg å trene og holde meg i form. Jeg tror det er viktig å ta vare på kroppen vår og ha en sunn livsstil. En morsom fakta om meg er at jeg alltid har hatt en lidenskap for å være foran kameraet. Helt siden jeg var liten, har jeg elsket å posere og være en del av fotoshoots. Jeg hadde til og med min første modelljobb da jeg bare var 4 år gammel! Det var en utrolig opplevelse som virkelig tente gnisten for min interesse for mote og fotografering. Jeg ser virkelig frem til å se hva fremtiden bringer. Det er så mange muligheter og eventyr som venter, og jeg er klar til å gripe dem med begge hender.

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Presseoppslag - ITromsø
En ny start på livet
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på