fbpx

En ny start på livet

 

Jeg våknet opp med en ny varsling fra mobilen, jeg hadde fått mail. Til mitt sjokk var det fra teamet av Miss Norway.. Jeg var en av de heldige som er trukket med videre i deltagelsen! 

WOW. Dette var ikke noe jeg hadde forventet. Men takknemlig er jeg så absolutt! Blogging er noe jeg har savnet, greit det begynner å bli mange år siden jeg gjorde dette, men jeg kjenner på samme følelse som den 15-år gamle meg hadde da jeg startet på et helt ferskt innlegg. At stemmen min kan gjøre en forskjell. Så mye muligheter og alle slags ideer på tema å skrive om popper opp i hodet.

Men før jeg begynner med å bli for ivrig, kanskje det er en lur idé å introdusere seg først?

Mitt navn er Christina Bell, og jeg er en 23-åring fra lille Tromsø. Jeg har den skjønneste hunden på 5 år, hun er av rasen Shiba Inu. Jeg vet ærlig talt ikke hvor jeg hadde vært i livet uten henne. 

Som en hver person så er jeg veldig glad i musikk, en av mine drømmer er å drive med det selv, jeg liker også å ta bilder på fritiden med mitt elskverdige kamera. 
Du kan også finne meg på kjøkkenet kl.3 på natten hvor jeg godt kan finne på å lage et fullt måltid. Å jada, jeg sliter kanskje litt med søvn.. Men det gjør ingen skade enda siden jobben min innebærer å ha nattevakter. 


Det har vært mye frem og tilbake mellom Tromsø og Oslo, siden Oslo er mitt nye bosted. Men det har ikke stoppet meg fra å besøke hjembyen min. Tvert imot, med nesten månedlige besøk så er jeg hjemme igjen på sofaen med moren min å ser på en ny spennende serie med henne..


Så for alle der ute som bekymrer seg over å slippe taket, så finnes det alltids håp. Takk til alle dere som tar tiden til å lese & jeg gleder meg virkelig til å dele flere ting her!

  • Love, Chrissy ♡

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? Gjerne ta kontakt over mail:

christina.bell.eriksen@gmail.com

Du finner meg også på Instagram & TikTok

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hvem er jeg?
10 fun facts om meg!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på