fbpx

Jeg er en 24 åring som kommer fra nordens paris Tromsø, og per nå bor jeg midt i travle Oslo.

Så hvorfor Miss Norway? Siden jeg vokste opp har jeg hatt mye på hjertet og i tankene & et stort behov for å hjelpe andre og få en stemme som kan være med å endre verdenen til en mer positiv plass for oss alle ♡

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? Gjerne ta kontakt over mail:

christina.bell.eriksen@gmail.com

Du finner meg både på Instagram & TikTok & Facebook

Finaleuttaket er her!

Da var det tid for finaleuttaket! Her kommer min innspurt for deltagelsen, jeg vil også bare takke alle dere for å ha vist interesse for deltakelsen min på denne reisen! Det har vært en svært gøy opplevelse og minner jeg kommer til å ta med meg i lang tid. 

Bildene mine bestemte jeg meg for å ta inne så jeg ikke skulle bli syk av å være så lettkledd ute, jeg har litt dårlig immunforsvar haha. Men selve presentasjonsvideoen foregikk i parken over nabolaget hvor jeg bor. Jeg har øvd meg litt på å gå i hælene i etterkant av videoen så fikk dessverre ikke vist dere kunnskapen min på stiletter. 

Se presentasjons videoen min ved å klikke under her:

Presentasjonsvideo - Christina Bell

 

 

279 Hits

Jeg må jobbe med selvtilliten

Da har jeg nettopp hatt en liten telefonsamtale med catwalk instruktøren Klara om hva jeg bør øve med i forkant av timen vår som jeg har satt av tid i Mai for. Siden hun var syk da vi skulle ha kurset så har alle jentene blitt tilbydd en gratis time med henne i etterkant, noe så hyggelig gjort! Etter tilsendte videoer fra catwalk kurset så la hun merke til et par ting som jeg kan jobbe med for å bli bedre på scenen.

Det første var at jeg virket litt sjenert og var litt bortgjemt i kroppsspråket, noe som overrasket meg siden jeg selv følte meg ganske så selvsikker. Men etter å ha sett tilbake på bildene fra kurset så må jeg si meg enig. Så rart at en kan føle seg komfortabel i sin egen kropp, men gi ut en helt annen utstråling. Så da blir vel hoved leksen min på å bygge en bedre kroppsholdning. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg var veldig sjenert som barn, men det gikk bort i ungdoms perioden. Kan det hende at kroppsspråket mitt har bare hengt etter?

Det er akkurat som bestemor og Klara sier, det hjelper å stå foran speilet hver dag og øve på selvtillit, simpelt bare fortelle seg selv hvor pen en er. Jeg må også øve på blikk og huske å smile under catwalken, noe jeg fant ut var en utfordring ettersom jeg hadde tankene låst på å gå riktig og få med seg alle trinnene. Nå skal jeg legge fra meg tastaturet og øve videre så håper jeg dere nyter dagen deres videre!! ♥

257 Hits

8 viktige tips for å håndtere nødssituasjoner

 •  (foto: sondre wingar elnes) 
 • Når det kommer til å takle nødsituasjoner, så kan det å ha riktig kunnskap og utstyr være forskjellen mellom liv og død. Her er mine 8 tips på viktige punkter som kan være med å dette livet ditt under en nødssituasjon.

  Førstehjelpsskrin

 • Å ha tilgang på et godt utstyrt førstehjelpsskrin er en avgjørende del av hjemmet. Det anbefales å ha et i hvert hjem og det må inneholde bandasjer, sterile kompresser, saks, tape, desinfiserende middel og andre nødvendige utstyr til å behandle skader.

  Nødnummer

 • Det som fort kan gå i glemmeboken er å ha nødnummer liggende klart. Et tips er å lagre nødnummer for politi, brannvesen og ambulanse på telefonen din, eller skrive de ned og ha de et lurt sted, bare vær sikker på at alle i husstanden kan de utenom. Og gjerne når du er på ferie, skriv ned nødnumrene for landet du er i.

  Brannslukningsapparat

 • Å ha et brannslukningsapparat kan være avgjørende for å slukke små branner før de sprer seg til mer alvorlige. Sørg da for å ha et i huset lett tilgjengelig, og at du og de andre i husstanden er klar over hvordan man bruker et.

  Røykvarslere & karbonmonoksidalarmer

 • Dette er enheter som redder livet ditt ved å varsle deg om farlige situasjoner hvis det oppstår en brann eller karbonmonoksidlekkasjer i huset.

  Kunnskap på livredding

 • Det å ha ferdigheter i førstehjelp, hjerte-lunge-redning & andre livreddende ferdigheter er noe som alle bør kunne. Gjerne ta kurs i dette om du ikke har det allerede. Bare det å vite hvordan man reagerer i en nødsituasjon kan hjelpe på.

  Nød forsyninger

 • Ha en et lager med mat, vann, medisiner & andre viktige forsyninger som kan være nødvendige hvis du skulle bli isolert eller eventuelt evakuert under en nødsituasjon.

  Evakuerings plan

 • Ha en form for plan for evakuering i tilfelle det skulle skje en brann eller andre naturkatastrofer. Gå gjennom planen med familien din og sørg for at alle vet hva de skal gjøre i tilfelle dagen skulle komme.

  Sikkerhetsutstyr

 • Alltid bruk sikkerhetsutstyr når det trengs, som f.eks hjelm, vernebriller og hansker når du arbeider med farlige verktøy, eller når du utfører risikofylte aktiviteter.

  Jeg håper disse tipsene vil kunne hjelpe deg med å øke din bevissthet om hvordan du kan redde livet ditt i ulike typer situasjoner.

 • Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? Gjerne ta kontakt over mail:

  christina.bell.eriksen@gmail.com

  Du finner meg også på Instagram & TikTok & Facebook

165 Hits

Jobbing med catwalken

I går møtte jeg alle semi finalistene på Miss Norway, hvor vi alle ilag arbeidet med å forbedre oss på catwalken vår! Det var så fint å endelig få male et ansikt på alle og ikke minst kunne bli litt bedre kjent med dem. Kurset ble holdt av Miss Norway 2023, den flotte Julie Marie. Det var en veldig behagelig atmosfære, alle var så hyggelige og vi alle jobbet på så godt vi kunne.

Det ble et par gnagsår og smerter, men det var så verdt det! Jeg er så stolt over alle sammen, og Julie Marie kunne ikke vært en bedre lærer for kurset! Hun hadde stålkontroll og var så flink på å gi oss instrukser, og klarte virkelig å få oss alle 12 jenter på kurset til å bli dobbelt så flinke på slutten av dagen.

Men jeg må også gi ros til flinke Lilly & Oda som også viste oss litt tips og triks! De var med på fjorårets catwalk kurs så de kunne en god del. De klarte å gå så lett på hælene at det bare så ut som en dans på roser. Helt utrolig. Vi hadde også Knut som var og tok behind the scene bilder av alle sammen med kameraet sitt, og det ble veldig mange fine bilder og minner vi kan se tilbake på i framtiden så det var virkelig stas å få en sånn opplevelse.

Under matpausen så fikk vi en velfortjente pizza og en presentasjon på NUUG & prosjektet deres på å hjelpe ut og fikse bærbare PC`er til elevene i Ukraina som har blitt truffet av den harde krigen. Der fikk vi vite litt mer i detalj om hvordan de setter opp pc `ene og ordner de opp til å bli sendt videre til Ukraina og prosessen rundt det. Jeg kommer nok til å poste et blogg innlegg på dette i nærme framtid på litt mer om det flotte arbeidet deres.

Jeg ser virkelig frem til å møte hele gjengen igjen!! ♥

173 Hits

Vi er ansvarlig for å beskytte dyrelivet & miljøet

 (fotograf: tunesberg)

Når vi ser utover den frodige skogen, de klare elvene og de majestetiske fjellene, kan det være lett å ta naturen for gitt. Men det er viktig å huske at vi alle har et ansvar for å ta vare på miljøet og dyrelivet rundt oss.

En av de mest effektive måtene å redusere vår påvirkning på miljøet er det å redusere forbruket vårt, gjenbruke materialer og resirkulere avfall. Ved å minimere avfall og velge produkter med mindre emballasje så kan vi bidra til å redusere mengden avfall som ender opp i naturen.

Plastforurensning er også en av de største truslene mot dyrelivet i både havet og på land. Vi kan alle bidra til å bekjempe plastforurensning ved å unngå engangsplastprodukter som plastposer, flasker og sugerør, og heller velge miljøvennlige alternativ, som å ta med seg tøyposer man kan gjenbruke og kjøpe inn metall sugerør du kan gjenbruke og ta med deg.

Du kan også ha i baktankene å velge bærekraftige produkter når du først er ute og skal velge produkter eller tjenester. Det kan være så enkelt som det å handle inn økologisk mat, støtte lokale bønder, håndverkere og generelt velge ut produkter som er laget av miljøvennlige materialer.

Du kan ta del i lokale naturvernprosjekter og frivillige arbeid som er med å bidrar til å bevare og gjenopprette økosystemer og dyreliv. Hvilket kan inkludere alt ifra rydding av strender og plante flere trær. Når du først er ute i naturen så har du en viktig oppgave i å respektere dyrelivet og deres naturlige habitat. Så alltid husk å ta med deg søppel og rester etter deg selv når du forlater området.

Vær med å få flere folk bevisst på hvor viktig naturvern og dyrebeskyttelse er. Jo flere det er som er klar over problemene, og som er mer bevisst på hva de tar med og handler, jo større er sjansen for en positiv endring.

Vi alle har en rolle å spille når det gjelds det å ta vare på naturen rundt oss, og dyrene som vi faktisk deler planeten vår med. Sammen kan vi bevare vår vakre natur så godt vi kan for de fremtidige generasjoner som kommer etter oss! ♥

99 Hits

Gratis moro: ting å gjøre uten å bruke en krone

 (fotograf: tunesberg)

Å ha det gøy trenger ikke å koste en formue. Det finnes mange gratisaktiviteter som kan gi deg en gøy opplevelse uten å tømme lommeboken. Derfor har jeg prøvd å tenke ut litt ting du kan gjøre uten å bruke en krone.

Ta en tur innom botaniske hager, utforsk lokale parker, stier eller naturområder. Nyt frisk luft, vakker natur og roen i det å være omgitt av grøntområder. Kanskje ta det et steg videre og arranger en piknik med dine nærme og nyt et måltid utendørs! Eller ta treningsrutinen din på et nytt nivå og tren utendørs med en løpetur, sykkeltur, rulleskøyter.. Prøv ut sightseeing? Utforsk byen din som en turist! Besøk kjente landemerker, monumenter og historiske steder, alt uten å måtte betale.

Hvor lenge siden er det du har kunne lest en bok i fred og ro? Besøk ditt lokale bibliotek og finn en god bok å fordype deg i. Lesing er en flott måte å slappe av på og kan transportere deg til andre verdener og forbedre din fantasi. Eller kanskje du kunne heller tenke deg å besøke et kunstmuseum. En del kunstmuseer tilbyr gratis adgang til utstillinger. Utforsk kunstverkene og la deg bli revet med av kreativiteten.

Delta på gratis arrangementer. Sjekk ut lokale arrangementer som konserter, teaterforestillinger, foredrag, festivaler, markeder eller kunstutstillinger. Det finnes mange av disse arrangementene som også tilbyr gratis inngang. Kanskje du føler for å avslutte kvelden med dine nærme? Organiser en spillekveld da vel. Inviter familie eller venner til en spillekveld hjemme. Enten det er brettspill, kortspill eller finne på improviserte leker og ha det gøy sammen.

189 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på