fbpx

Hvilken følelse får du når noen gråter på grunn av kommentarene du kommer med?

Foto: Fotostorie/Taran Gjøystdal

Har du noen gang sagt noe stygt til noen andre?

Mobbing er et begrep jeg aldri har forstått. Hvorfor har du lyst til å såre noen andre? Hvilken følelse får du når noen gråter på grunn av kommentarene du kommer med? Er det tilfredsstillende? Glede? Eufori? Jeg klarer virkelig ikke å forstå det.

Tidligere var mobbing hovedsakelig fysisk og face to face, fordi sosiale medier ikke var funnet opp enda. Nå som den digitale har utvidet seg så mye, har også mulighetene og tilgjengeligheten for mobbing økt. Hvorfor spres hat fortsatt når det eneste vi trenger er kjærlighet? Kan vi ikke endre på dette sammen? Ville det ikke vært hyggeligere å gi noen et kompliment, uansett hvor lite, i stedet for en kommentar som er sårende og vond?

 

Alle sliter i livet, noen mer enn andre. Selv om noen smiler, så betyr ikke det at de faktisk smiler. Innvendig kan personen være lei seg og en ekkel kommentar kan forverre denne følelsen. Snakk med andre før du deler din uønskede mening. Vet hvor noen kommer fra og hva de sliter med. Finn ut på hvilket område du kan hjelpe personen i stedet for å ødelegge. Et lite kompliment eller et smil kan rett og slett bety så mye for noen andre.

Vær raus og snill med hverandre ♥

 

Kjøp billetter til finalen i Miss Norway

Miss Norway finaleshow lørdag den 13. august 2022 på Samfunnssalen, Oslo.

Les mer og kjøp billetter

Ut på tur aldri sur
Så mye spennende som skjer
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2023

Påmelding til 2022 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2023.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på