fbpx

Så mye spennende som skjer

Da drar uka seg nok en gang mot slutten. Ukene flyr forbi til vanlig, men om sommeren er det så mye gøy som skjer så da går det virkelig unna. Denne uka har jeg blant annet jobbet mye, badet et par ganger og sett Manchester United mot Atletico Madrid. Med andre ord en innholdsrik uke med morsomme ting å gjøre hver dag.

Foto: Vahdat Rahimi

Neste uke er også fylt opp med masse spennende planer hver dag, som jeg gleder meg til å gyve løs på. Jeg starter morgendagen tidlig for å få mest mulig ut av dagen. Klokka halv åtte skal jeg nemlig på direktesendt radio hos Radio Riks Oslo. Det er alltid stas å få lov til å være gjest der så jeg gleder meg veldig til det. Hvis du vil høre på intervjuet mitt kan du enten gjøre det på FM 101,1 eller ved å klikke deg inn på nettradioen her.


 

Vil du stemme på meg?

 

En stemme på meg er en stemme for å skape et mer åpent og inkluderende samfunn. Jeg ønsker å bekjempe mobbing gjennom å spre kunnskap og skape gode holdninger.

Hvis du heier på meg i Miss Norway setter jeg utrolig stor pris på om du vil stemme på meg. For å stemme sender du en sms med MISSU 5 til 2401

 

 

Kjøp billetter til finalen i Miss Norway

Miss Norway finaleshow lørdag den 13. august 2022 på Samfunnssalen, Oslo.

Les mer og kjøp billetter

Hvilken følelse får du når noen gråter på grunn av...
Min kvelds rutine
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2023

Påmelding til 2022 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2023.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på