fbpx

Hvordan forbereder du deg til våren?

Hvordan forbereder du deg til våren?Og klarer du det i det hele tatt? Eller kanskje du tror at du ikke trenger å forberede deg? 

Hver person har sine egne forventninger til våren. Og hvis vi venter på noe, forbereder vi oss!

 Først må du ta vare på helse og kroppen. Ja, tiden kom.

En slank kropp er en livsstil, ikke bare et mål. Og alle har sin egen livsstil. Alle som ønsker å gå ned i vekt, kan ikke gjøre det uten sin egen metode som passer for ham.

 Start med vann.

 Vann er den viktigste energikilden i kroppen vår. Vi må ta hensyn til det faktum at kroppen vår er omtrent 75% består av vann. Mangel av dette stoffet i menneskekroppen reduserer den enzymatiske aktiviteten, noe som resulterer arbeidskapasiteten og personen blir svak. Vann fjerner alt unødvendig fra kroppen og utløser metabolske prosesser. Derfor, til de som ønsker å gå ned i vekt, anbefales det å drikke 1,5-2 liter rent vann daglig.

 

Vi er det vi spiser.

Riktig ernærin og en sunn livsstil gir en person sunn fordøyelse.

  Skriv ut alle de nyttige og skadelige produktene i kjøleskapet og kjøkkenskapet. Ta en titt på disse produktene. Har du ikke følelsen av at du mangler nok sunn mat?

  Skriv ned en liste over nye sunne matvarer som du kjøper i nær fremtid! La det være grønnsaker, frokostblandinger og frukter. Og slutt å se på pølseavdelingen. Du kan fort erstatte den med ferskt kjøtt. Kjøp bare ferske produkter!

  Og aldri spis før du legger deg! Hvis å ikke spise etter kl 18 ikke passer for deg, kan du prøve å ikke spise 2-2,5 timer før sengetid.

 

Trening er viktig!

Men det er ikke nødvendig å registrere deg på treningssenter eller et annet sted hvor du ikke vil gå. Gymnastikk kan gjøres også hjemme

Husk! 70% av resultaten ligger i det du spiser og 30% i treningen.

BILDE: dmillanphotography

Ønsker du samarbeid med meg? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Instagram: https://www.instagram.com/karinka_razeva/

Facebook: https://www.facebook.com/karinka.razeva

Everyone Should Have The Right To Live With Respec...
Hvordan få en proff instagram
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på