fbpx

Hvorfor jeg vil bli Miss Norway/Miss Universe.

Hey there beautiful people!

Det første inntrykket de fleste får når de hører om Miss Norway, Miss Universe, Miss World osv. er at det kun er en skjønnhetskonkurranse. Der hovedfokuset er at man skal være pen, ha god selvtillit, ha den beste gangen, den beste kroppen, vel, alt innen ytre faktorer. Det er jo selvfølgelig veldig viktig det også når man går foran dommerpanelet og i første runde skal gjøre et godt inntrykk, men for meg så betyr denne konkurransen mye mer, og det tror jeg de som engasjerer seg i organisasjonen som både deltaker og ansatt også føler.

Mens andre tenker, hva er forskjellen mellom Miss Norway, Miss World, Miss Universe og en “vanlig” fashion modell?

Det er det jeg har lyst til å utdype for dere i dag. I dagens samfunn går vel kanskje vi deltakerne og ikke minst de som ender opp med å få kronen som “influencers”.
“Influencers” er noen som er med på å påvirke samfunnet vårt gjennom et medium og da på både positive og negative måter. Dessverre mange som misbruker den makten de får gjennom sosiale medier.

Hovedforskjellen er vel at vi er nødt til å gå gjennom en prosess hvor vi blir testet på alle våre kvaliteter, har vi den viljestyrken og disiplinen vi trenger for å kunne utgjøre en forskjell? Vil vi det beste for samfunnet? Kan vi være et positivt forbilde for andre kvinner? Forstår vi de daglige utfordringene som verden står overfor i dag? Kan vi presentere oss på en profesjonell måte og gjøre et bra inntrykk, for ja… førsteinntrykket betyr mye.

Det jeg prøver å si, er at skjønnhets delen virkelig bare spiller 20% av poengene du skårer.

Se tilbake på de inspirerende kvinnene som ikke bare har vunnet tittelen, men alle de inspirerende kvinnene som i det hele tatt har deltatt. Alle har hjulpet sine samfunn lokalt, internasjonalt, gjort verden oppmerksom på ulike situasjoner, forebygging av sykdommer. Misforstå meg rett, det er mange inspirerende folk som gjør dette på daglig basis, og det er jeg evig takknemlig for, men dessverre er det veldig vanskelig for mindre organisasjoner eller enkeltpersoner likevel om de har dedikert hele livet sitt til dette å klare å påvirke nok mennesker til at det utgjør stor forskjell globalt. Og det er her Miss World, Miss Universe og andre store organisasjon har muligheten til å hjelpe, for de har konstant mye oppmerksomhet rettet på seg, spesielt under finalen hvor det er flere millioner mennesker som sitter foran TV skjermen og ikke minst alle postene på sosiale media.
Og med frykt for å høres forfengelig ut så må jeg si at det også hjelper om talspersonen er flink til å fange blikk enten ved å være svært karismatisk eller har penere ytre faktorer.

 

Men dette betyr absolutt ikke at ikke den “minste” personen burde gjøre at de kan for en bedre verden. Det betyr at vi sammen kan gjøre det enda bedre. ❤

Derfor meldte jeg meg på Miss Norway 2019 fordi jeg ønsker å delta å gjøre endringer i denne verden. Jeg får gjort mye mere med tittelen Miss Norway/Miss World/Miss Universe enn jeg kan som Nina Bye. Og uansett om jeg ikke vinner tittelen, vet jeg at jeg allerede har fått utgjort en forskjell for mange.

Slik som Mark Twain sitt ordtak “Action speaks louder than words but not nearly as often” jeg tolker det som at alle kan snakke om en situasjon, men skal du fikse problemet må du ta initiativ til å gjøre noe med situasjonen

 

Ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette, send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller min facebook side Nina Bye - reisen til miss norway 2019 så hører du fra meg snart!

Hvordan få en proff instagram
Tidsstyring og prioritering
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på