Tidsstyring og prioritering

For vellykket arbeid og karrierevekst er det spesielt viktig å kunne styre tiden, fokusere på hovedoppgaver og sette prioriteringer riktig. Alt dette er ganske mulig å lære. Alt du trenger er lysten.

For å forbedre liv og resultater, lær å sette klare og presise mål. De må oppfylle dine indre behov. Fordel dem i prioriterings kriteriene. Samtidig forestill deg hvilken av dem som er viktig for din karriere. Viktig å ha slike egenskaper som selvdisiplin og selvkontroll. Og ja, du bør jobbe med dem.

Hovedverktøyet i tidsstyring er en liste over saker som bør gjøres i ein tidsfrist og prioriteringer. Denne metoden hjelper i selvorganisasjon og viser tydeligere alle oppgavene. Listen kan lagres i dagboken eller i elektronisk form.

Et annet viktig poeng er at arbeidsrelaterte saker må planlegges på forhånd. Det er bedre å gjøre dette på slutten av arbeidsdagen eller om kvelden hjemme. Selv om du har tenkt på en bedrift som må gjøres neste uke eller en måned - skriv det også ned i kalenderen din. 

Lær deg å skille mellom hastende og viktige saker. Hastende - de som plutselig faller på en person og toler ikke forsinkelser. Noen ganger bruker folk mer tid på dem.

Viktige oppgaver kan gi betydelige fordeler i fremtiden og bidra til karrierevekst. Hvis du planlegger å tenke gjennom de viktige oppgaver på en riktig måte, blir antallet krevende oppgaver kraftig redusert.

Husk at det viktigste er å bestemme betydningen av saken eller oppgaven. Du bør tenke om konsekvenser. Jo mer alvorlige konsekvensene er, desto viktigere er saken.

BILDE: dmillanphotography

Ønsker du samarbeid med meg? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Instagram: https://www.instagram.com/karinka_razeva/

Facebook: https://www.facebook.com/karinka.razeva

Hvorfor jeg vil bli Miss Norway/Miss Universe.
"Du skal ikke tro at du er noe." ...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på