fbpx

Hvorfor meldte jeg meg på?

Etter at det ble offisielt at jeg er en av årets deltagere i Miss Norway har jeg fått masse meldinger fra venner og bekjente. Responsen har vært utelukkende positiv, og jeg setter enormt stor pris på alle meldingene om at folk heier på meg!

Hvorfor vil jeg egentlig være med på denne konkurransen? Jeg vil vise at man kan få til det man vil, og at man ikke skal se begrensninger. Heldigvis har ikke andres mening noe å si, og så lenge du gjør det du har lyst til så kan du klare hva som helst. Det vil jeg få frem med denne deltagelsen. Det aller viktigste om man skal lykkes med det man driver med er at man har troen på seg selv.

Foto: Fotograf Sturlason

Det jeg synes er bra med Miss Norway er at dette ikke er en konkurranse der det er om å gjøre å se penest ut. Miss Norway handler om å være en god rollemodell og et godt forbilde. Rett og slett et godt menneske. Det ønsker jeg å vise at jeg er. Samtidig synes jeg det er bra at Miss Norway er en konkurranse som ønsker å fremstå som seriøs og ordentlig. Gjennom denne konkurransen får vi som er deltagere muligheten til å formidle våre hjertesaker, hjelpe andre og å vokse som person. Jeg har allerede vært på mitt første missekurs. Der lærte vi mye nyttig, og jeg ser veldig frem til alt jeg kommer til å lære på veien videre.

Følg meg gjerne på Instagram: @juliedborresen og Facebook

Dersom du eller din bedrift ønsker å sponse meg eller få reklameplass i mine sosiale medier, send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Julie

Miss Norway 2021, Ida
Miss Norway 2021, Ida Angelica
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på