fbpx

Dagen i dag

Hei dere!

 

Nå ryddes det som bare det her for å rigge klart til et møte jeg skal ha senere i kveld. Vi skulle egentlig møtes på en kaffebar her i byen i dag, men siden – as we aaaall know – corona, så flyttet vi møtet til ZOOM. Vi har jo en del corona i Trondheim nå, så det er vel bedre å være på den sikre siden fremfor å utfordre mer enn man trenger å gjøre. Så i kveld skal jeg ha et møte med en ny potensiell sponsor. Vi har allerede snakket en del over nettet, og tenker å snakke litt over zoom i kveld. Gleder meg masse til dette, og håper vi får til et samarbeid sammen. <3

 

 

Utover det har det vært en nydelig dag er i Trondheim! Vi ventet jo egentlig på skikkelig ille vær i uken her, meeen det ser ut til at godværet er kommet for å bli en stund til. Så i dag har jeg brukt dagen på å være litt med en kompis og spist noen is sammen med han. Utrolig koselig å bare henge litt sammen og ta dagen som den kommer. Å bare møtes liksom uten å ha noen plan, og heller bare ta alt som det kommer.

 

 

Håper dere får en nydelig kveld, så snakkes vi i neste innlegg <3

 

 

Klem

Bare en uke til beauticamp
Snart bobil ferie
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på