fbpx

Intervjuet i avisen Iswionujscie (artikkel kommer om noen dager)

Jeg ble nylig intervjuet av lokalavisen i Swionujscie, Polen, og fikk muligheten til å snakke om min deltakelse i Miss Norway 2023. Konkurransen har vært en fantastisk opplevelse så langt, og jeg er takknemlig for den innbydende atmosfæren og muligheten til å representere Norge. Jeg har også hatt muligheten til å snakke om min tilknytning til den nydelige byen Swionujscie. Jeg er delvis polsk og store deler av min familie er født og oppvokst i denne byen. Jeg har hatt en leilighet her siden jeg var to år gammel, og har feiret utallige høytider med mine nære og kjære her. Swionujscie er et møtepunkt for alle mine slektninger, og mine foreldre giftet seg her i 2009 - en av de fineste dagene i mitt liv. Selv om artikkelen vil bli publisert på polsk, ønsker jeg å oversette teksten slik at alle kan forstå hva jeg har sagt. Jeg har mange slektninger som kun snakker polsk, og de leser denne avisen daglig. Jeg gleder meg derfor ekstra mye til at familien min skal få muligheten til å lese om min deltakelse i konkurransen, og om min tilknytning til denne vakre byen. Ønsker du å samarbeide med meg kontakt meg på email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller instagram: madeleine.anna.malmberg
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

En utrolig god dag!
Den nasjonale byryddedagen

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på