fbpx

Isolert i fengsel...

Hei alle! 

Som dere vet er vi nå i en spesiell tid og hele Norge er isolert og må holde avstand fra hverandre. De fleste har hjemmeskole eller hjemmekontor. Vi sitter for det meste inne og blir gale hele gjengen. Det er i tider som dette at det er viktig å ta seg tid til å koble av og gjøre noe! Alle treningssenter er stengt og alt av tilbud er stengt! 

Derfor er det viktig å forebygge isolasjonen selv, gjør du ikke dette kan det ende opp med at du blir dårlig. Det aller deiligste i tiden som dette er å gå litt ut, det er så utrolig fint vårvær der ute som hele Norge går glipp av. Gå en liten tur, få litt frisk luft og bli kvitt rastløsheten!

 

Har du en hobby du liker å drive på med? Noe som ikke krever alle de stengte midlene? Jeg er veldig glad i å tegne og male, det har jeg brukt tiden min på. Koser meg i min egen boble og lager litt enkle streker og skisser!

Har du en hobby som det vil jeg virkelig anbefale deg å utnytte det for alt det er hvert enten det er gaming, strikking eller musikk! Bruk det for alt det er verdt, da går dagene fortere og da er det kanskje ikke så ille likevel  ;-)

Lykke til til alle sammen i denne nye tiden! Håper alle holder seg friske og at jeg slipper eksamen XD

Vennlig hilsen Christina <3

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

Alt dette ligger også i porteføljen min: https://www.flipsnack.com/7DC69EC8B7A/christina-auli-westhelle.html?fbclid=IwAR1tJ7OiXk9vxV8uIFjY0-Ye24WsfohwJ3JmA_DQDDZnE8Cm_bKryMpMglM

 

Unik skoleuke
På beredskapslisten
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på