fbpx

På beredskapslisten

Hei fine dere!

Nå er det utrolig mange mennesker i Norge som er i karantene, og dessverre er en stor del av disse helsepersonell. Som sykepleierstudent, har jeg og mine medstudenter blitt spurt om vi kan være på en beredskapsliste, slik at vi kan bistå ved økt bemanningsbehov i forbindelse med COVID-19. Det har jeg selvfølgelig sagt ja til, og vil gjøre alt jeg kan for å hjelpe! Vi trenger så mange som mulig til å melde seg til tjeneste, dersom man har en helsefaglig bakgrunn. Det er så utrolig viktig å hjelpe til med den kunnskapen og de ressursene man har, slik at alle som trenger hjelp, får hjelp. 

Foto: Daniel Millan

Dersom utbruddet nå blir større, eller en stor del av helsevesenet blir smittet, er det altså vi på beredskapslisten som skal steppe inn og bidra med det vi kan. I en sånn tid som dette, kjenner jeg veldig på stoltheten av yrket mitt, og hvor riktig dette føles.

Trenger du markedsføring? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

Isolert i fengsel...
Ta vare på hverandre
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på