fbpx

Ta vare på hverandre

Hei dere, og hvordan går det?

Den siste uken kommer verken jeg eller du noen gang til å glemme. Ikke bare den siste uken, men tiden fremover. Det har vært en veldig uvanlig, og trist uke. Det som var så langt unna, ble plutselig så nære. Mennesker er syke, mennesker dør, og de som ikke har det noe bra hjemme, må være hjemme. Det Norge og verden gjennomgår nå kommer ikke til å gå, hvis vi ikke tar vare på hverandre. Ikke nok med dette så går flere bedrifter konkurs, og enkelt individer sliter med å ha råd til mat på bordet. Vi må gjøre en felles dugnad å hjelpe hverandre. 

Skoler, barnehager og fritidsaktiviteter er stengt. Samfunnet sliter med å gå rundt. Så mange yrkesgrupper har virkelig stått på, og jobbet seg ihjel for at vi skal ha det bra. Virkelig en stor takk til dere! 

Det er noen i samfunnet som vil være ekstra preget av denne situasjonen. Barn og unge kan sitte fast i hjem hvor de blir behandlet dårlig. Hvor de blir seksuelt misbrukt, slått eller fysisk og psykisk vold. Mange av disse hadde skolen og andre fritidsaktiviteter som sitt fristed, men nå er dette stengt og de må være i deres farlige hjem. La oss hjelpe dem med å spre informasjon om hvor man kan få hjelp! Det finnes en hjelpelinje; 116006. Det telefonnummeret kan du ringe når som helst, døgnet rundt. der kan du snakke om opplevelsene dine, og få hjelp, råd og svar på spørsmål. Dette kan være helt anonymt, og er gratis. Ingen barn skal grue seg til å være hjemme!

Landet vårt! Landet vårt, butikker, og enkelt individer kommer virkelig til å merke denne pandemien på økonomien. Vi må hjelpe hverandre! Fremover bør vi støtte de lokale butikkene, dra på ferier i Norge, og dra ut på restauranter. Skal man finne på noe koselig sammen, dra på konserter eller teater. Har du noe å donere, så gjør det. Vi er alle bare mennesker, og vi trenger hjelp til å bli dratt opp fra gjørma noen ganger. Disse butikkene, restaurantene, konsertene og hotellene er stengt for å hindre at DU eller noen DU er glad i skal bli syke. De har gjort sin innsats for å hjelpe Norge, og når dette er over er det vår tur til å hjelpe de! 

Mine tanker går til alle dere der ute som har det tøft, det er bare til å sende meg en mail, eller et lite hint hvis dere trenger noen å snakke med! 

Mail; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

insta @aminevictoriaa

 

Foto: Finn Rune Christiansen

Klem Amine <3 

 

 

 

På beredskapslisten
Krafttak mot kreft
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på