fbpx

Krafttak mot kreft

Heisann! I dag vil jeg skrive litt om hva jeg gjorde for å bidra til krafttak mot kreft innsamlingen. Jeg er nemlig med i ressursgruppen til kreftforeningen og 7. mars var jeg og gjengen i sentrum og stod på stand. Vi hadde kaffe og boller som vi delte ut i tillegg til at vi hadde aktiviteter som barna kunne leke med! Jeg synst det er spesielt viktig i år å snakke om krafttak mot kreft! Korona viruset har rammet veldig mye i samfunnet vårt i dag! Russen og mange andre frivillige pleier hvert år og gå med bøsser på aksjonsdagen, noe som ikke blir gjort i år! Dette er veldig dumt men jeg håper virkelig at alle tar seg tid til å gi et bidrag til årets aksjon. Det var ufattelig kaldt den dagen men vi kom oss fint igjennom det!

 

I år går nemlig bidraget til kreftformer som få overlever som bukspyttkjertelkreft og lungekreft! Jeg hadde selv en mormor med lungekreft og vet hvor forferdelig det er og gå rundt å vite at det er veldig liten sjanse for overlevelse! Det er så mange der ute som trenger nettop din hjelp! Vi trenger og forske mer på disse krefttypene og det er viktig at vi bidrar til at flere mennesker skal få en sjanse til å overleve. 

les mer om årets tema her:

https://kreftforeningen.no/krafttakmotkreft/arets-tema/

Gi ditt bidrag her:

takk for at dere leser!

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

instagram: https://www.instagram.com/nooralindeflaten/?hl=nb

facebookside: https://www.facebook.com/Noora-Lindeflaten-Miss-Norway-2020-deltaker-105922854143277/

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNFckyLNgYyQRf3_ZCnE1OQ

Ta vare på hverandre
Ukas Student
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på