fbpx

Krafttak mot kreft

Heisann! I dag vil jeg skrive litt om hva jeg gjorde for å bidra til krafttak mot kreft innsamlingen. Jeg er nemlig med i ressursgruppen til kreftforeningen og 7. mars var jeg og gjengen i sentrum og stod på stand. Vi hadde kaffe og boller som vi delte ut i tillegg til at vi hadde aktiviteter som barna kunne leke med! Jeg synst det er spesielt viktig i år å snakke om krafttak mot kreft! Korona viruset har rammet veldig mye i samfunnet vårt i dag! Russen og mange andre frivillige pleier hvert år og gå med bøsser på aksjonsdagen, noe som ikke blir gjort i år! Dette er veldig dumt men jeg håper virkelig at alle tar seg tid til å gi et bidrag til årets aksjon. Det var ufattelig kaldt den dagen men vi kom oss fint igjennom det!

 

I år går nemlig bidraget til kreftformer som få overlever som bukspyttkjertelkreft og lungekreft! Jeg hadde selv en mormor med lungekreft og vet hvor forferdelig det er og gå rundt å vite at det er veldig liten sjanse for overlevelse! Det er så mange der ute som trenger nettop din hjelp! Vi trenger og forske mer på disse krefttypene og det er viktig at vi bidrar til at flere mennesker skal få en sjanse til å overleve. 

les mer om årets tema her:

https://kreftforeningen.no/krafttakmotkreft/arets-tema/

Gi ditt bidrag her:

takk for at dere leser!

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

instagram: https://www.instagram.com/nooralindeflaten/?hl=nb

facebookside: https://www.facebook.com/Noora-Lindeflaten-Miss-Norway-2020-deltaker-105922854143277/

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNFckyLNgYyQRf3_ZCnE1OQ

Ta vare på hverandre
Ukas Student
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på