fbpx

Ukas Student

Hei alle sammen. Nå begynner det å bli en stund siden jeg har skrevet, men jeg har fortsatt holdt på med aktiviteter! Det har vært veldig opptatt med skole osv og har derfor bare tatt litt tid for meg selv borte fra konkurransen! For litt mer enn en uke siden ble jeg ukas student! Det var veldig gøy å få beskjed om det og som jeg har nevnt tidligere er det veldig fint å se at tingene jeg står for betyr noe og at folk hjelper meg og få frem disse viktige sakene. 

Du kan lese artikkelen her: https://studenttorget.no/index.php?show=4840&expand=3797,4840&artikkelid=20161&fbclid=IwAR2bWZLW1ccnFkBHuxufGYJo2aG8AutCrycIxoVrLVcP_fCH4oNP1tOoYNU

I Artikkelen forteller jeg litt om konkurransen og hvordan den fungerer, og hva jeg har gjort for å forberede meg til semifinalen! Du får også høre mer om min hjertesak som jeg har snakket om utallige ganger (noe jeg kommer til å fortsette med). I tillegg til noe jeg ikke har snakket så alt for mye om altså studentlivet mitt. 

Jeg er veldig takknemlig for at jeg er med i miss norway og fremover skal jeg fortsette å jobbe hardt mot målene mine.

takk for at dere leser!

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

instagram: https://www.instagram.com/nooralindeflaten/?hl=nb

facebookside: https://www.facebook.com/Noora-Lindeflaten-Miss-Norway-2020-deltaker-105922854143277/

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNFckyLNgYyQRf3_ZCnE1OQ

Krafttak mot kreft
Important message about the corona epidemi!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på