fbpx

Mitt navn er Amine Victoria, og jeg kommer i fra vakre Fredrikstad. Jeg er frivillig i røde kors hjelpekorps. Der utøver jeg førstehjelp, og er med på leteaksjoner. Så hvis noen du er glad i er blitt borte, er det jeg som er ute å leter. Jeg er veldig utadvendt, og lett å bli kjent med. Ellers er jeg glad i å stå foran kamera, og vil at mine...

Mitt navn er Amine Victoria, og jeg kommer i fra vakre Fredrikstad. Jeg er frivillig i røde kors hjelpekorps. Der utøver jeg førstehjelp, og er med på leteaksjoner. Så hvis noen du er glad i er blitt borte, er det jeg som er ute å leter. Jeg er veldig utadvendt, og lett å bli kjent med. Ellers er jeg glad i å stå foran kamera, og vil at mine sosiale medier skal vokse. Håper du vil følge min reise igjennom Miss Norway 2020!

More

Verdenes fineste land

Hei dere, god sommer <3

Juli måned har gått så utrolig fort, og nå er nesten sommeren over. Det har vært en sommer med mye jobb, og jeg har vært en del med venner. Den uken her dro venninna mi og jeg på fjelltur. Vi bodde på hytte i Hafjell, gikk turer og lagde god mat. Den ene dagen kjørte vi til Besseggen, og gikk over eggen. Det var en helt nydelig tur på 6 timer. Vi gikk nesten 40 000 skritt i bratt terreng. Når jeg gikk den turen skjønte jeg virkelig hvor vakkert Norge er. Det er ingen tvil om at vi bor i verdens beste, og fineste land.Det var høye fjelltopper med fosser som renner ned, og helt uvirkelig utsikt. Jeg fikk ro i sjela, og slappet av.

Jeg var litt uheldig på nedturen av turen og har skadet kneet mitt.. så nå blir det noen rolige dager med kneet i skinne, og håpe det ikke er noe som er røket. 

Det å gå fjellturer er absolutt noe jeg vil fortsette med, det er noe helt spesielt særpreg av den norske naturen.

Her er en del bilder fra turen

 

 

 

 

 

 

Stem gjerne på meg for å hjelpe meg med å nå drømmen min om å bli Miss Norway 2020. det gjør du ved å sende MISSU 1, til 1963. En stemme koster 20 kr, og du kan stemme så mange ganger du vil.

Hvis du vil samarbeide med meg, send meg gjerne en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram - @aminevictoriaa

Klem Amine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  251 Hits
251 Hits

Vi er på Tv østfold

Hei dere! For hver dag som går er vi ett steg nærmere finalen.

For noen uker siden var Ina kollset og jeg på Løkkevika for å delta i i " God sommer Østfold med Kai Robert og gjester". På mandag begynte sendingen, og det skal gå 4 ganger om dagen, i hele 2 uker. Det var utrolig gøy å være med på, og en morsom erfaring å ta med seg videre. Vi representerte oss, fortalte litt om det å være ett godt forbilde og hvorfor vi vil jobbe med mennesker. Hvis du vil se programmet er det bare å følge med på Tv Østfold.

Det var utrolig gøy at det var Kai Robert som var programleder. Mitt beste juleminne fra jeg var ung var å være med på juleshowet hans. 

 

 

Hvis du vil hjelpe meg med å nå drømmen min om å bli Miss Norway 2020, stem gjern på meg. Send MISS U 1, til 1 1963. En stemme koster 20 kr, og du kan stemme så mange ganger du vil!

Har du lyst til å samarbeide med meg? send gjerne en mail til " Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram - aminevictoriaa

 

Ha en fin uke videre <3

 

 

 

 

 

 

 

  343 Hits
343 Hits

Beauty camp 2020

Hei dere! Det er så utrolig mye gøy som har hendt i det siste.

I helgen dro jeg til Oslo med to venninner å shoppet og koste oss. På kvelden møtte vi også Natalie som også er finalist, det var utrolig koselig å bli bedre kjent med henne! På søndagen møtte alle finalistene på IBSEN scene i Oslo. Der var vi hele dagen og øvde på koreografi, var sosiale og tok en del bilder. Mastercoach Klara Szalai terpa oss, og lærte oss koreografi og teknikker. Miss Universe Norway 2019 Helene, og Miss International Norway 2019 Henriette var også der og gav oss mange fine råd. Jeg er faktisk så heldig at jeg får starte showet på finalen. Det er veldig gøy, men også litt skummelt.  

Vi fikk også hilst på noen av dommerene, og de som sitter i ledelsen i Miss Norway. Det ble tatt mange fine bilder og videoer, mange av de kan dere se på Miss Norway sin facebookside eller Instagram.

Vi fikk også sash, noe som var veldig gøy. Med engang jeg tok på meg det føltes det mye mer ekte.

Foto - Knut Yrvin

 

Foto - Knuts Yrvin

 Hvis DU eller DIn bedrift trenger markedsføring, send meg gjerne en mail til "Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den." for å høre hva jeg har å tilby!

Insta - @aminevictoriaa

 

 

 

 

 

 

  591 Hits
591 Hits

Fotoshoot - Den Lille Fotografen

Hei dere - og god mandag

Ikke nok med at det er en ny uke nå, men det er også mandag. Vi jentene i Miss Norway har sammen med fjorårets Miss Norway vinner begynt med "meatless monday". Det er en dag i uken hvor vi ikke spiser kjøtt.

I går var jeg så heldig å ta bilder sammen med Ina Therese Kjøita. Hun er så utrolig flink, og det var kjempe gøy. Jeg ble så fornøyd med resultatet, og gleder meg allerede til neste prosjekt vi skal gjøre sammen. Vi tok bilder i skogen, og under utrolig fine trær. 

Foto - Ina Therese Kjøita

Foto - Ina Therese Kjøita

Foto - Ina Therese Kjøita

Følg gjerne Facebook siden hennes også " Den Lille Fotografen" . Vi tok også flere bilder som jeg gleder meg til å vise dere! 

Insta - @aminevictoriaa

  279 Hits
279 Hits

Håper du vil stemme på meg!

Hei dere, og god mai!

For noen dager siden begynte sms stemmene i konkurransen, og jeg setter så utrolig stor pris på alle som har stemt på meg. Det kommer til å gå an å stemme helt til september da finalen er. For å stemme skriver du inn 1963 i telefonnummerfeltet, og MISSU 1 i tekstfeltet. Det koster 20 kr å stemme engang, og du kan stemme så mange ganger du vil. For å stemme må du ha norsk nummer, og et mobil abbonement som går for slike tjenester.

Håper du vil stemme på meg! 

Hvis du eller din bedrift vil samarbeide med meg, send meg gjerne en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

- Amine

  281 Hits
281 Hits

Tusen takk!!

Hei dere <3

Dagene går så utrolig fort om dagen at jeg så vidt vet hvilken dag det er. Det er mye som har skjedd i det siste. Jeg er finalist i Miss Norway 2020!! Det er helt uvirkelig, og veldig spennende. Jeg gleder meg veldig mye til tiden fremover. Jeg har fått så utrolig mange gode og snille tilbakemeldinger, og jeg er takknemlig for hver og en. Tusen takk!! Nå om dagen er det trening, gå i høye heler, jobb og venner som tar mye av tiden. 

Foto - Daniel Millan 

Foto - Privat

Håper alt er bra med dere <3 

Hvis du eller din bedrift vil sponse meg, ta gjerne kontakt på mail ; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Klem

 

 

 

  322 Hits
322 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på