fbpx

Vi er på Tv østfold

Hei dere! For hver dag som går er vi ett steg nærmere finalen.

For noen uker siden var Ina kollset og jeg på Løkkevika for å delta i i " God sommer Østfold med Kai Robert og gjester". På mandag begynte sendingen, og det skal gå 4 ganger om dagen, i hele 2 uker. Det var utrolig gøy å være med på, og en morsom erfaring å ta med seg videre. Vi representerte oss, fortalte litt om det å være ett godt forbilde og hvorfor vi vil jobbe med mennesker. Hvis du vil se programmet er det bare å følge med på Tv Østfold.

Det var utrolig gøy at det var Kai Robert som var programleder. Mitt beste juleminne fra jeg var ung var å være med på juleshowet hans. 

 

 

Hvis du vil hjelpe meg med å nå drømmen min om å bli Miss Norway 2020, stem gjern på meg. Send MISS U 1, til 1 1963. En stemme koster 20 kr, og du kan stemme så mange ganger du vil!

Har du lyst til å samarbeide med meg? send gjerne en mail til " Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram - aminevictoriaa

 

Ha en fin uke videre <3

 

 

 

 

 

 

 

Se mitt TV intervju
Jeg har blitt blodgiver
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på