fbpx

Verdenes fineste land

Hei dere, god sommer <3

Juli måned har gått så utrolig fort, og nå er nesten sommeren over. Det har vært en sommer med mye jobb, og jeg har vært en del med venner. Den uken her dro venninna mi og jeg på fjelltur. Vi bodde på hytte i Hafjell, gikk turer og lagde god mat. Den ene dagen kjørte vi til Besseggen, og gikk over eggen. Det var en helt nydelig tur på 6 timer. Vi gikk nesten 40 000 skritt i bratt terreng. Når jeg gikk den turen skjønte jeg virkelig hvor vakkert Norge er. Det er ingen tvil om at vi bor i verdens beste, og fineste land.Det var høye fjelltopper med fosser som renner ned, og helt uvirkelig utsikt. Jeg fikk ro i sjela, og slappet av.

Jeg var litt uheldig på nedturen av turen og har skadet kneet mitt.. så nå blir det noen rolige dager med kneet i skinne, og håpe det ikke er noe som er røket. 

Det å gå fjellturer er absolutt noe jeg vil fortsette med, det er noe helt spesielt særpreg av den norske naturen.

Her er en del bilder fra turen

 

 

 

 

 

 

Stem gjerne på meg for å hjelpe meg med å nå drømmen min om å bli Miss Norway 2020. det gjør du ved å sende MISSU 1, til 1963. En stemme koster 20 kr, og du kan stemme så mange ganger du vil.

Hvis du vil samarbeide med meg, send meg gjerne en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram - @aminevictoriaa

Klem Amine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg kom inn på drømmeskolen min!
Hvordan få hvitere tenner?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på