fbpx

Jeg kom inn på drømmeskolen min!

Jeg kom inn på drømmeskolen min!

På tirsdag fikk jeg vite at jeg er kommet inn på skolen i England som er University of South Wales. Denne skolen samarbeider med SoFI - School of Fashion Industry, som vi si at jeg bare bygge videre på utdanningen min. Da blir disse to årene på SoFI regnet som 2 bachelor år fordi jeg begynne på 3 år i England i bachelor motedesign.

Dette er drømmeskolen min og jeg gleder meg utrolig mye til jeg skal begynne på den. Samtidig er jeg litt nervøs fordi det er et annen land og ikke Norge, og jeg har aldri studert utenfor Norge. Men jeg er klar til det. Og jeg gleder meg til September.


Jeg har aldri vært super skoleflink. Jeg har alltid vært på mitten. Jeg har møtt på lærere, og mennesker som ikke trodde jeg kommer til å oppnå noe som helst i livet mitt. Som har bare sagt til meg at jeg kan drømme så mye jeg vil, men det komme aldri til å bli oppfyllet. Som har sakt at jeg kommer aldri til å bli noe som helst i livet.

Men se på meg nå, jeg skal på min drømmeskole og er i finalen i Miss Norway 2020!

Jeg vet at det er mange unge jenter og gutter der ute, som har store drømmer i livet slik som jeg har. Og til alle som leser dette innlegget der ute vil jeg bare si ikke hør på dem. Ikke gi opp på drømmene dine, de kan oppfylles. Så lenge du tror på deg selv kan du oppnå hva enn du drømmer om. Bare jobb hardt for det du drømmer om så oppfylles det en dag.

Motedesign er «ikke et stabilt» yrke kan man si. Man må jobbe hardt for å skape et merke. Men jeg vet at jeg kan oppnå det en dag. Om jeg bare fortsetter å jobbe hardt, tror på meg selv kan jeg oppnå det. Det kommer alltid til å være mennesker der ute som ikke tror på deg, men så lenge du tror på deg selv kan du oppnå alt du vil.

 

Vil du samarbeide med meg kontakt meg på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Setter stor pris på om du stemmer på meg.
Send MISSU 4 til 1963
20kr per stemme og du kan stemme flere ganger!

Finalekjolen!! (+video)
Verdenes fineste land
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på